Змішати просіяне борошно, розпушувач, корицю і сіль. В іншій ємності змішати яйця, молоко, розтоплене вершкове масло, додати цукор, збити блендером. Всипати борошняну суміш. Замісити тісто. Додати до нього натерту на крупній тертці гарбузову м’якоть, ретельно перемішати.
Розкласти тісто у формочки (якщо форми не силіконові – змастити їх маслом), заповнюючи ємності до половини, на кожну заготовку покласти ядра волоських горіхів. Духовку розігріти до 200 ° С. Випікати гарбузові мафіни впродовж 20-25 хвилин. Коли охолонуть, кожен мафін прикрасити шматочками запеченого гарбуза і листочком м’яти.
Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: рецепт номера