Неділя, 06 липня 2025
• 5 кілограмів! У Бучачі народився хлопчик-богатир • Назавжди 26. Обірвалося життя захисниці Галини Лащик із Бучацької громади • Три випускниці з Тернополя отримали 200 балів на НМТ • Двоє захисників із Тернопільщини повернулися з полону • Секретаря Зборівської міської ради підозрюють у вимаганні “відкату” у ветеранів • У червні Тернопіль придбав військовим обладнання на 14 мільйонів гривень • Обірвалося життя працівника Тернопільського національного педагогічного університету • Трагедія на Кременеччині: водій в автомобілі потонув у ставі “Королівський” • Вбивство у Почаєві: завдав знайомому кілька ударів ножем • Скульптуру Архистратига Михаїла встановили на Монастирищині • 50 троянд – для Чорткова: діти з прифронтових територій висадили клумбу • На Зелені свята на Тернопільщині пройшла гроза із градом • Повернуть храмові історичне обличчя. На Тернопільщині реставратори виявили унікальний розпис • У підземеллі Бережанського замку невдовзі оживе… минуле • У Ланівцях відкрили “Соляну вежу”, яка не має аналогів в Україні • Діти загиблих Героїв можуть безкоштовно відвідувати атракціони в Тернополі • Танцювальний колектив із Тернополя переміг на міжнародному фестивалі у Туреччині • У Кременці зустрінуть воїна Назара Вашкевича, який повернувся з полону • Тернополян просять не доторкатись уламків безпілотників і ракет • Росія вдарила по Тернополю “Калібрами” і “Шахедами”
Гарбузовий суп з солодким перцем

Опубліковано: 5 Жовтня о 12:53 200


Гарбуз – один з найкорисніших овочів на планеті. Він багатий бета-каротином, вітамінами С, Е, В1, В2, РР, а також містить калій, кальцій, магній, залізо та фтор.


У супі-пюре гарбуз зберігає багато корисних речовин, а в 100 г такого супу всього 70 ккал.

Інгредієнти:

Гарбуз – 1 шт.
Рис – 2/3 скл.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Червоний солодкий перець – 2 шт.
Масло вершкове – 1 ст.л.
Вершки – 1,5 скл.
Вода – 1 скл.
Сіль, перець — за смаком.

 

Приготування:

  1. Очистіть гарбуз від шкірки і насіння, наріжте кубиками.
  2. Почистіть і дрібно поріжте цибулю, обсмажте на олії. Додайте 2/3 гарбуза і тушкуйте з додаванням води
    20 хвилин.
  3. Подрібніть отриману суміш у блендері.
  4. До пюре додайте рис, нарізаний дрібними шматочками перець, залишки гарбуза, сіль, 2/3 склянки води. Варіть до готовності рису.
  5. Наприкінці влийте вершки і варіть ще 3-5 хвилин.
  6. Перед подачею підсмажте грінки і посипте суп зеленню.

 


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Нещодавно опубліковане

Вага новонародженого – 5 кілограмів, а ось зріст 60 сантиметрів...


Рубрика: , , Опубліковано: о 19:53


Бучацька громада з глибоким сумом повідомляє про важку втрату — передчасно відійшла у вічність солдат взводу охорони Галина Йосифівна Лащик...


Рубрика: , Опубліковано: о 19:40


У Тернополі одразу кілька випускниць здобули найвищий результат на національному мультипредметному тесті - 200 балів...


Рубрика: , , , Опубліковано: о 10:00


Ще двоє наших воїнів повернулися додому із російського полону...


Рубрика: , Опубліковано: о 8:41


На Тернопільщині розгоряється скандал довкола дій секретаря Зборівської міської ради...


Рубрика: , , Опубліковано: о 19:23



Теми дня
5 Липня
4 Липня
3 Липня
26 Червня