Середа, 05 лютого 2025
• Посадовці з Тернопільщини будують бліндажі на прифронтовій території • У Тернополі англієць розбив вікно в поліції і пошкодив ліхтар • Зіткнувся з деревом… Фатальна аварія в селі Гермаківка • Два тернопільських борці здобули призові місця на чемпіонаті України з боротьби греко-римської • У Тернополі презентували фільм про батальйон «Свобода» гвардії Наступу «Рубіж» • У Тернополі хлопчик випав із вікна третього поверху • 16 тис доларів США – за допомогу в незаконному перетині кордону • За порубку дерев у заповіднику на Тернопільщині загрожує до п’яти років тюрми • Аварія у Тернополі: автомобіль збив 16-річну дівчину • Стрілецький бій тривав пів години: знищено двох ворожих розвідників • Два ворожі дрони-камікадзе збили сили ППО на Тернопільщині • «Позич, будь ласка, грошей». Шахраї дурять людей через соцмережі • Перевозила нелегалів: жінку з Кременця”завербував” знайомий • Усе село прощалося з Героєм. На Тернопільщині поховали воїна Андрія Рижкова • Смертельна аварія на Зборівщині: одна людина загинула, інша – в лікарні • 100-літній ювілей святкує колишній директор маслосирзаводу з Тернопільщини • “Соборність нині доводиться затверджувати в “гарячих” точках”, – захисник Денис Лучка • “Свою історію пишемо кров’ю по святій землі”, — єпископ Володимир Фірман • Сім’я з п’ятьма дітьми на Тернопільщині жила взимку в халабуді • На подвір’ї дитсадка в Тернополі виявили гранату
Куряче філе з персиками та ваніллю

Опубліковано: 28 Травня о 18:00 87


4 курячих філе (бажано зі шкірою), 1 ст.л. оливкової олії, 2 ст.л. коричневого цукру, 4 персики, 600 мл мускатного або солодкого білого вина, 125 мл курячого бульйону, 2 стручки ванілі, сіль до смаку.


Підготуйте продукти: посоліть філе, почистіть персики від шкірки, розкрийте стручки ванілі та вишкребіть з стручків насіння. Нагрійте духовку до 2000С. Розігрійте оливкову олію у жаровні. Обсмажте філе (шкірою донизу) 2-3 хвилини до рум’яної скоринки. Переверніть філе та продовжуйте смажити ще 1-2 хвилини. Перенесіть жаровню до розігрітої духовки на 8 хвилин.
Дістаньте жаровню з духовки. Посипте філе цукром, додайте персики, вино, бульйон, стрючки та насіння ванілі та відправте до духовки ще на 8-10 хвилин, або доки філе не буде повністю готове. Під час приготування час від часу поливайте м’ясо виннованільним соком з жаровні.
Дістаньте жаровню з духовки та перекладіть засмажене філе і персики на блюдо. Жаровню з отриманими соками поверніть на плиту, прокип’ятіть на середньому вогні 2-3 хвилини та перелийте отриманий соус в соусницю.
Подавайте куряче філе з персиком, ванільним соусом та крес-салатом. Смачного!


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Нещодавно опубліковане

Мешканці Тернопільщини разом із посадовцями споруджують фортифікаційні споруди на прифронтовій території...


Рубрика: , Опубліковано: о 16:07


Іноземець за одну ніч встиг двічі відзначитися – розбив вікно в адмінприміщенні Тернопільського районного управління поліції та пошкодив ліхтар у центрі міста...


Рубрика: , , Опубліковано: о 12:06


У результаті аварії в Іване-Пустенській громаді на Тернопільщині троє людей отримали травми і потрапили до лікарні...


Рубрика: , Опубліковано: о 11:57


З 24 по 26 січня в м. Мукачеві тривав чемпіонат України з боротьби греко-римської серед дорослих до 23 років (U23), у якому взяли участь найкращі спортсмени з усієї країни. Тернопільські борці продемонстрували відмінну підготовку та здобули призові місця...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:32


У Тернополі відбувся показ фільму про історію 3 батальйону оперативного призначення «Свобода», гвардії Наступу «Рубіж»...


Рубрика: , , Опубліковано: о 17:30



Теми дня
30 Січня
28 Січня
27 Січня