Підготуйте продукти: посоліть філе, почистіть персики від шкірки, розкрийте стручки ванілі та вишкребіть з стручків насіння. Нагрійте духовку до 2000С. Розігрійте оливкову олію у жаровні. Обсмажте філе (шкірою донизу) 2-3 хвилини до рум’яної скоринки. Переверніть філе та продовжуйте смажити ще 1-2 хвилини. Перенесіть жаровню до розігрітої духовки на 8 хвилин.
Дістаньте жаровню з духовки. Посипте філе цукром, додайте персики, вино, бульйон, стрючки та насіння ванілі та відправте до духовки ще на 8-10 хвилин, або доки філе не буде повністю готове. Під час приготування час від часу поливайте м’ясо виннованільним соком з жаровні.
Дістаньте жаровню з духовки та перекладіть засмажене філе і персики на блюдо. Жаровню з отриманими соками поверніть на плиту, прокип’ятіть на середньому вогні 2-3 хвилини та перелийте отриманий соус в соусницю.
Подавайте куряче філе з персиком, ванільним соусом та крес-салатом. Смачного!
Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: рецепт номера