Четвер, 21 листопада 2024
• Зупинилося серце захисника із Чортківської громади • Воїн із Теребовлянщини отримав високу відзнаку від президента • Переселенка із Запоріжжя обійняла високу посаду в громаді на Тернопільщині • 18 листопада на Тернопільщині вимикатимуть електроенергію • Понад 400 маскувальних сіток відправили на фронт волонтери із Великої Березовиці • Аварія у Тернополі: автомобіль “Toyota” проїхав на червоний сигнал світлофора • Понад 12 млн гривень взяв киянин за неякісні спальні мішки для тернопільських шкіл • Молодь із Борщева проводить благодійні ярмарки для підтримки воїнів • “Ділки” з Тернопільщини незаконно переправляли чоловіків через кордон • На Тернопільщині жінки складають половину кандидатів до лав Сил оборони • “Її вишиванки – гордість усієї родини”. Віра Присіч із Тернопільщини відсвяткувала 90-річчя • Артистці з Бережан Інні Калинюк присвоїли високе звання • Трагедія у Копичинцях: третя смерть через гриби… • Тернопільські поліцейські врятували 72-річну тернополянку • У пожежі на Кременеччині загинув чоловік • У Тернопільській духовній семінарії відбулася зустріч освітян та священників • П’яний водій у Тернополі повалив дорожній знак • “Зібрали рекордну суму”. У школі на Тернопільщині провели благодійний ярмарок • Працівники Тернопільської митниці склали 62 протоколи про порушення митних правил • 13 громад стали новими учасниками «Марафону лип» від «Контінентал»
М’ясний рулет з беконом і грибами

Опубліковано: 22 Січня о 18:00 578


Для приготування м'ясного рулету можна використовувати готовий м’ясний фарш.


М’ясний рулет з беконом і грибами

800 г м’ясного фаршу, 2 цибулини, 2 зубці часнику, 1 яйце, 3-4 ст. л. панірувальних сухарів, сіль і перець за смаком, 400 г печериць, 1 морквина, 100 г твердого сиру, 200-250 г бекону, олія.

Для приготування м’ясного рулету можна використовувати готовий м’ясний фарш. Найкраще для варіанту з беконом підходить яловичий фарш або з птиці, оскільки свинячий фарш дасть багато соку, а в поєднанні з беконом це не потрібно.

Отож, у велику миску натерти на тертці одну цибулину і часник, додати фарш, яйце, сухарі, сіль-перець за смаком, вимісити до однорідності. Другу цибулину і моркву нарізати кубиками, шампіньйони – шматочками. Обсмажити цибулю і моркву до м’якості, додати гриби, посолити і поперчити, обсмажити впродовж приблизно 8 хвилин, потім залишити охолонути. Нарізати бекон тонкими скибочками.

Розігріти духовку до 180 градусів. На великому аркуші фольги сформувати прямокутний пласт з фаршу завтовшки приблизно 1,5 см. Викласти у центр грибну начинку і тертий на тертці сир. За допомогою фольги акуратно згорнути рулет. Защипнути край і огорнути рулет скибочками бекону. Викласти рулет на застелене фольгою деко і запікати приблизно 40 хвилин до рум’яної скоринки.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Нещодавно опубліковане

У Чортківській громаді чергова болюча втрата - 19 листопада зупинилося серце 54-річного військовослужбовця Павла Савки із села Росохач....


Рубрика: , Опубліковано: о 21:09


Головний сержант — командир гармати 45-ої окремої артилерійської бригади Збройних Сил України, мешканець с. Кровинка Теребовлянської громади Віталій Сирляк відтепер повний кавалер ордена «За мужність»...


Рубрика: , Опубліковано: о 15:01


У Чортківській міській раді високу посаду обійняла переселенка із Запоріжжя Алеся Васильченко...


Рубрика: , , , Опубліковано: о 10:00


У понеділок, 18 листопада, внаслідок ракетного обстрілу обʼєктів енергетики, за розпорядженням НЕК «Укренерго» на Тернопільщині запроваджується графік погодинних вимкнень...


Рубрика: , Опубліковано: о 22:04


Уже понад рік у Великій Березовиці, що біля Тернополя, плетуть маскувальні сітки і відправляють на фронт...


Рубрика: , Опубліковано: о 9:00



Теми дня
20 Листопада
17 Листопада
15 Листопада
12 Листопада