Понеділок, 17 лютого 2025
• У Збаражі злодій заліз у чуже авто і викрав барсетку • 10 тисяч гривень пропонував п’яний водій у комендантську годину • Німецькі волонтери передали обладнання для Тернопільського центру служби крові • Захисник тернопільської бригади одружився в музеї Юліуша Словацького • Тернополянка хотіла стати моделлю, а втратила 28 тисяч гривень • Протаранив прокуратуру: 20-річний водій не впорався з керуванням • Робочі місця для людей з інвалідністю створили у Чортківській міській раді • У Тернополі відремонтують будинок, пошкоджений ворожим дроном • ПЦУ відкрила чоловічий монастир у Почаєві • “Життя обірвалося в розквіті сил”. Біля Часового Яру загинув захисник із Тернопільщини • Юні спортсмени з Тернопільщини здобули перемогу на всеукраїнських змаганнях із лижних гонок • Посадовці з Тернопільщини будують бліндажі на прифронтовій території • У Тернополі англієць розбив вікно в поліції і пошкодив ліхтар • Зіткнувся з деревом… Фатальна аварія в селі Гермаківка • Два тернопільських борці здобули призові місця на чемпіонаті України з боротьби греко-римської • У Тернополі презентували фільм про батальйон «Свобода» гвардії Наступу «Рубіж» • У Тернополі хлопчик випав із вікна третього поверху • 16 тис доларів США – за допомогу в незаконному перетині кордону • За порубку дерев у заповіднику на Тернопільщині загрожує до п’яти років тюрми • Аварія у Тернополі: автомобіль збив 16-річну дівчину
Рецепт номера Дамський салат — запорука здоров’я

Опубліковано: 30 Липня о 14:00 125


Цей салат почесно займає перше місце серед ідеальних страв для сніданку. У ньому містяться такі компоненти, які правильно “запускають” роботу організму зранку.


Поснідавши таким салатом, ви поповните організм вітамінами, клітковиною, білками, омега-3-жирними кислотами — загалом усім, що необхідно організму.  

Інгредієнти на одну порцію:

– буряк – 1 шт.
– бринза – 100 г
– насіння льону – 2 ст. л.
– сіль – за смаком
– оливкова олія – 2 ст. л.
– рукола, шпинат, базилік
– зелень кропу, петрушки

Процес приготування:

Хороший буряк – запорука смачного салату. Вибираючи його, слід зважити на те, щоб він був солодким і яскраво-червоного кольору. Готують його кількома способами: на парі, у посудині з товстим дном без води або запікають у фользі в духовці. Виберіть будь-який зручний для вас спосіб. Головне — відмовтеся від варіння у воді. Наше завдання – збагатити організм вітамінами.

Готовий буряк охолодити і нарізати великими кубиками. Поки буряк остигає, займіться зеленню. Все переберіть, видаліть стеблинки і ретельно промийте кілька разів у воді. Потім просушіть. Кількість зелені визначте, виходячи з ваших уподобань. Дрібно наріжте кріп і петрушку, іншу зелень трохи крупніше. Бринзу наріжте кубиками, як буряк. Насіння льону очистіть від гілочок та іншого дрібного сміття, якщо є.

У глибокій салатниці з’єднайте всі інгредієнти. При необхідності додайте сіль, враховуючи, що бринза має солонуватий смак. Додайте кілька столових ложок оливкової олії і перемішайте салат. Додавати будь-які приправи немає необхідності, оскільки вся зелень у складі салату має яскравий смак і аромат.

Смачного!


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Нещодавно опубліковане

У Збаражі невідомий викрав із салону автомобіля барсетку з документами та грошима, а також банківською карткою...


Рубрика: , , Опубліковано: о 11:03


За 10 000 гривень п’яний водій намагався уникнути покарання за керування автомобілем у нетверезому стані...


Рубрика: , , Опубліковано: о 10:40


До Тернопільського обласного центру служби крові днями завітали німецькі волонтери з організації «Peace and Love Transports»...


Рубрика: , Опубліковано: о 12:59


Боєць тернопільської 105-ої окремої бригади територіальної оборони під час відпустки одружився з коханою Ольгою...


Рубрика: , , , Опубліковано: о 20:29


До працівників Тернопільського районного управління поліції звернулася 19-річна мешканка обласного центру...


Рубрика: , Опубліковано: о 12:13



Теми дня
12 Лютого
11 Лютого
6 Лютого
5 Лютого