«Щастя не знаходять, його створюють», — вважає 25-річна тернополянка Надія Крушельницька. Вона переконана, що перетворити у щасливі моменти можна (і треба!) навіть повсякденну домашню роботу. Тільки потрібно виконувати її з любов’ю до своїх рідних і до себе — обов’язково! І тоді світ довкола заграє зовсім іншими барвами.
Молода господиня просто обожнює експериментувати! До речі, Надя веде свій кулінарний відеоблог на каналі Ютуб, де ділиться цікавими та корисними рецептами. На її думку, кожна страва, яку вона готує для своїх чоловіка та донечки, повинна відповідати трьом критеріям: бути простою, смачною і корисною.
Четвертина в соусі, запечена в рукаві
1 куряча четвертина, 1 невелика цибулина, 2 ст. л. 72% майонезу, 2 ст. л. приправи до курки, сіль, перець за смаком.
Майонез та спеції перемішати до однорідної консистенції. Поставити четвертину в рукав, змастити зверху соусом, викласти цибулю, порізану кільцями. Перевернути на другий бік і все повторити. Зав’язати рукав, викласти на деко і запікати у розігрітій до 200 С духовці 50 хв. (залежить від розміру) на середньому рівні.
Салат «Мисливський святковий»
300 г мисливської ковбаси, 150 г корейської моркви, 150 г голландського сиру, 150 г свіжого огірка, 50 г горошку, 1 пачка сухариків, 50 г цибулі, майонез.
Сир, огірки, цибулю нарізати соломкою, ковбасу — кружальцями. Можна викласти шарами, змащуючи кожен шар майонезом. Не солити, оскільки корейська морква та сухарики дають гостроту та смак. Перед подачею на стіл посипати тертим сиром та сухариками.
Вітамінна суміш
Раджу усім приготувати цю вітамінну суміш для підвищення імунітету в осінньо-зимовий період. Вона не тільки корисна, а й дуже смачна. Смакує з чаєм або під настрій.
Отож, для вітамінної суміші потрібно: кунжут, насіння гарбуза, родзинки, волоські горіхи, чорнослив, арахіс, цукати (для кольору та настрою), мед.
Горіхи дрібно порізати, додати довільно порізані сухофрукти, все перемішати. Додати мед і ще раз перемішати. Зберігати у скляному слоїку.
Горіхи та сухофрукти можете брати ті, які найбільше любите, і у довільній пропорції, тоді ця суміш у вас щоразу буде мати інший смак. Тож експериментуйте та будьте здорові!
Джерело: НОВА Тернопільська газета