Четвер, 12 вересня 2024
• Назавжди 24. На Тернопільщині оплакують молодого воїна • У тернополянина видурили 5 тисяч гривень за “непридатність до військової служби” • У Тернополі подякували волонтерам, які допомагають ЗСУ • «Контінентал» створює власний парк залізничних вагонів: отримано першу партію вагонів-зерновозів • Тенісний турнір у Тернополі об’єднав спортсменів для допомоги ЗСУ • Тернополянин викрав кросівки у торгово-розважальному центрі • На Чортківщині привітали 95-річну довгожительку • Чи готовий Тернопіль до чергової зими в час війни? • У Тернополі грабіжник вирвав із рук сумку в перехожої • “Не викликав швидку, а побіг до священника”. Фатальна бійка на Тернопільщині • Помер тернопільський суддя у відставці Богдан Сташків • Понад 30 років був парохом у Мшанці на Теребовлянщині • Ні ноутбука, ні грошей. Жінку з Тернопільщини ошукали шахраї • Вчителька з Тернополя дистанційно навчає дітей із Донеччини • Дві смертельні аварії на Тернопільщині • Від прибиральниці до консультантки Google, Meta й Apple – шлях успіху уродженки Тернопільщини • Вимагали гроші й шантажували. На Тернопільщині затримали кримінального авторитета і його спільників • На Тернопільщині безкоштовно навчатимуть жінок на водійок вантажівок • Коли чоловік і син – на війні, рятує творчість • Аварія у Тернополі: велосипедист потрапив під колеса автомобіля
Шоколадний сирник з кокосовим кремом

Опубліковано: 2 Жовтня о 18:00 835


На охолоджений сирник викласти кокосовий крем, зверху акуратно залити помадкою.


Тісто: 200 г борошна, 2 ст. л. какао, 10 г порошку до печива, 100 г цукру, 80 г масла, 1 яйце.
Сир: 1 кг сиру, 4 яйця, 300 г цукру, 2 ст. ложки крохмалю або 1 пакет пудингу (сметанкового чи ванільного), 1 пакетик ванільного цукру.
Кокосовий крем: 400 мл молока, 150 г цукру, 300 г кокосової стружки, 200 г масла.
Шоколадна поливка: 100 г чорного шоколаду, 3 ст. л. домашньої сметани, 1 ст. л. коньяку. Горішки для прикрашання.

Масло перетерти з борошном, додати решту інгредієнтів, вимісити м’яке тісто і рівномірно розподілити його на деко, вистелене пергаментним папером.
Сир перемолоти, додати збиті з цукром яйця, крохмаль або пудинг і ванільний цукор, гарно перемішати, викласти на тісто і поставити пекти в розігріту духовку приблизно на 40 хвилин.
Зварити кокосовий крем: до киплячого молока додати цукор і кокосову стружку, зменшити газ і поварити, помішуючи, 15-20 хв. до загустіння. Охолодити і збити з м’яким маслом.
Приготувати помадку: на паровій бані в мисочці розтопити шоколад зі сметаною і коньяком до однорідної консистенції.
На охолоджений сирник викласти кокосовий крем, зверху акуратно залити помадкою. Посипати посіченими горішками. Нехай настоїться кілька годин.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Нещодавно опубліковане

Підволочиська громада попрощалася із захисником Валентином Кравчуком, молодим воїном, старшим солдатом 68-ї окремої єгерської бригади Збройних Сил України...


Рубрика: , Опубліковано: о 10:36


Тернопільські оперативники встановили особу шахрая, який ошукав жителя Тернополя на 5 тисяч доларів...


Рубрика: , , Опубліковано: о 10:23


Перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук відзначив волонтерів Тернопільщини, серед яких військові, медики, приватні підприємці, за вагому підтримку Збройних Сил України та подякував їм за щоденну працю на благо Перемоги України...


Рубрика: , , Опубліковано: о 8:00


«Контінентал Фармерз Груп» розширює свої логістичні потужності та розбудовує напрямок залізничної логістики, створивши власний парк вагонів-зерновозів...


Рубрика: , Опубліковано: о 15:42


7-8 серпня у Тернополі на тенісних кортах «Central Park» відбувся тенісний турнір із нагоди Дня фізичної культури...


Рубрика: , Опубліковано: о 13:00



Теми дня
12 Вересня
11 Вересня
10 Вересня