Тісто: 3 скл. борошна, 200 г маргарину, 0,5 скл. цукру, 5 жовтків, 3 ст. ложки какао, 2 ст. ложки густої сметани.
Сиркова маса: 1 кг меленого сиру, 1 скл. цукру, 100 г масла, 4 яйця, 1 вершковий пудинг.
Макова маса: 5 білків, 1 скл. меленого маку, по 0,5 скл. кокосової стружки і цукру, 2 ст. ложки крохмалю.
А також: 1 банка персиків, цукрова пудра.
Пісочне тісто: змішати всі складники, розділити на 2 частини (більшу і меншу), покласти на 1 год. у холодильник. Більшу частину викласти у форму (25х30 см), застелену папером, випікати 10 хв. при 1800С.
Сиркова маса: цукор збити з жовтками. Збити масло, додати сир, збити, додати збиті жовтки, пудинг. Акуратно вимішати зі збитими (до стійких піків) білками.
Макова маса: збити білки до стійкої піни, насамкінець ввести цукор. Додати мелений мак, кокос, крохмаль, обережно перемішати ложкою.
На пісочне тісто викладати ложкою по черзі сирну і макову масу, створюючи розводи. Випікати 20 хв. при 1600С.
На випечений корж покласти порізані кубиками персики, натерти заморожене тісто, пекти ще 40-50 хв. при 1600С. Залишити охолонути в духовці. Перед подачею посипати цукровою пудрою.
Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: рецепт номера