У п’ятницю, 2 лютого, компанія «Агропродсервіс» організувала екскурсію для тернопільських журналістів. Їм показали виробничі потужності підприємства – насіннєвий і соєвий заводи, а також м’ясокомбінат.
— Торік наша компанія заплатила 130 мільйонів гривень податків, — наголосив, демонструючи потужності підприємства, засновник «Агропродсервісу» Іван Чайківський. — Багато це чи мало? У 2016-ому було 80 мільйонів. Сума податків так суттєво зросла не лише через збільшення податкового тиску на бізнес, а й через динамічний і постійний розвиток компанії.
Нині «Агропродсервіс» орендує понад 40 тисяч гектарів землі у Тернопільській, Івано-Франківській, Львівській і Херсонській областях. Це сільськогосподарське підприємство із замкнутим циклом. Два роки тому відкрили соєвий завод. Тепер же «Агропродсервіс» повністю забезпечує власні потреби у комбікормах і зупинятися на досягнутому не збирається.
Дуже великі надії мають у компанії і на повноцінне відновлення роботи Тернопільського м’ясокомбінату. Коли у 2014-ому «Агропродсервіс» вирішив придбати м’ясокомбінат, це була суцільна руїна, адже на той час він уже вісім років не працював. Нині м’ясокомбінат випускає 250 найменувань продукції та планує збільшувати асортимент. Підприємство має завдання у найближчі три роки увійти до п’ятірки найбільших виробників м’яса в Україні, а також, як мінімум, увійти до трійки виробників ковбасних виробів. І для цього є усі передумови.
Продукцію м’ясокомбінату нині можна придбати у 22-ох фірмових магазинах «Студії м’яса» на території нашої області. З часом планують відкрити їх по всій Україні.
Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: Агропродсервіс, Тернопіль, Тернопільський м’ясокомбінат