Першим взялося за приготування аграрне підприємство «Калина Лошнівська» — дали 50 свиней. Старости Теребовлянської громади разом із мешканцями організували переробку. За ними справу підхопили інші підприємці по усій Тернопільщині, тож у багатьох громадах області нині облаштували так би мовити цехи із переробки м’ясної продукції для потреб армії.
— Наше господарство розпочало заготовку тушківок та каш із ребрами для українських воїнів. За добу вдалося зробити понад 7 тисяч слоїків тушківок! Наші жінки також ліплять вареники, печуть печиво, — каже заступниця директора підприємства «Калина Лошнівська», депутатка Тернопільської обласної ради Алла Стечишин. — Долучається вся область: телефонують підприємці, виділяють свинину, господині беруться за переробку, підтримують добру справу голови громад, старости. Заохочуємо приєднуватися до приготування їжі на передову нашим захисникам. Нехай Бог дасть силу нашим солдатам дати відсіч! Перемога — за нами!
Джерело: НОВА Тернопільська газета