Четвер, 23 березня 2023
• Вчинив домашнє насильство – зумій понести за нього відповідальність • «Контінентал» розпочав весняну посівну • 77 тисяч гривень – за неіснуючий квадроцикл • Викрав телефон із-під прилавка • Сергій Добалюк: «У час війни кожен із нас мусить бути волонтером» • Майстриня з Тернопільщини втратила понад 15 тисяч гривень • «Війна змінає маски. На фронті всі — справжні» • «Гаряча лінія» для підтримки родин полеглих Героїв • Міський голова Тернополя відвідав на передовій захисників із 44-ої тернопільської бригади • Волонтерка Тіфані привезла допомогу до Тернополя • «Я не прийшов вбивати, а — захищати рідну землю» • Ляльки Лідії Лапки — для перемоги • Іконописець Володимир Шерстій пройшов пекельні бої на Харківщині • Фонд житла — для тимчасового проживання переселенців • Російська ракета вдарила по Підгаєччині • Нове життя знайденого на складі Кобзаря • Гектари маскувальних сіток — із «цеху» історичного факультету • Волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» вирушили до наших захисників на фронт • «Якщо Бог і є, Він носить форму мого покоління» • Вдова загиблого Героя купила авто для побратимів чоловіка
Команда проекту «На ножах» врятувала тернопільський ресторан від занепаду

Опубліковано: 15 Лютого о 12:53 2190


Над оновленням закладу працювали понад 50 осіб. Зокрема, інтер’єром займалися дизайнери проекту брати Олександр та Володимир Юдіни, нове меню розробляв Дмитро Борисов, а Ольга Фреймут працювала з персоналом.


Команда проекту “На ножах” з відомою телеведучою Ольгою Фреймут та столичним ресторатором Дмитром Борисовим з 5 до 9 лютого допомагала тернопільському ресторану “Каруна”, що на просп. Ст. Бандери, 50, перетворитися на прибутковий та відвідуваний заклад. Над оновленням закладу працювали понад 50 осіб. Зокрема, інтер’єром займалися дизайнери проекту брати Олександр та Володимир Юдіни, нове меню розробляв Дмитро Борисов, а Ольга Фреймут працювала з персоналом. Відтак ресторан не просто отримав «друге дихання», а цілковито змінився – тепер він називається “FIZKULTURA” і у ньому готують лише здорову й корисну їжу. Офіційне відкриття закладу відбудеться у п’ятницю, 17 лютого.

– У нас була мета абсолютно змінити ресторан, провести ребрендинг, щоб усе відповідало концепції здорового харчування, – розповідає 25-річна Христина Сарабун, співвласниця атлетично-оздоровчого центру “Каруна”, частиною якого був ресторан. – Для того, щоб втілити ідею в реальність, ми ще в жовтні 2016-го подали заявку на програму, пройшли відбір і ось тепер до нас приїхала команда “На ножах”. Позаяк “Каруна” – атлетично-оздоровчий комплекс, де є тренажерний зал, фітнес-зал, СПА-студія, то Ольга Фреймут та Дмитро Борисов підтримали концепцію здорового харчування й поєднали наш заклад з цікавою та нестандартною для ресторану назвою — “FIZKULTURA”. Дуже сподобалося, що команда гарно й продуктивно попрацювала й реалізувала всі наші побажання, від кольорової гами й стилю інтер’єру до продуктів у меню, яке, до речі, також цілковито оновилося.

Так, тепер у “FIZKULTURІ” пропонують суперфуди, які приносять максимум користі. Наприклад, у меню є біла гречка, чорний рис, м’ясо, риба, причому все приготоване за спеціальною технологією, без використання олії, солі та цукру.  “Ми хочемо зламати стереотипи і довести, що здорова їжа може бути не тільки корисною, а й дуже смачною”, – наголошують у ресторані й переконують, що у цьому значна заслуга команди “На ножах”, яка зуміла їх зрозуміти й правильно розставити пріоритети.

Христина Сарабун, співвласниця атлетично-оздоровчого центру “Каруна”.

– Ольга Фреймут створила в колективі таку атмосферу, щоб ми могли виправитися, бо насправді проблеми були, – зізнається Христина Сарабун. – Ольга – дуже прямолінійна людина, але говорить усе виважено та обґрунтовано, її слова варто брати до уваги. З Дмитром Борисовим також було цікаво спілкуватися. Він поділився своїми секретами успіху і дав цінні поради щодо управління командою та фінансовими  питаннями. Ці чотири дні із знімальною групою були ніби потужним тренінгом, який допоміг нам усвідомити, як потрібно розвивати бізнес, як спілкуватися з клієнтами, які мають бути стосунки в колективі. Працювали майже цілодобово, мали лише кілька годин на сон. Ми були готові до критики, а вона була відвертою і корисною. Команді “На ножах” було цікаво “вивернути” нас, а нам було цікаво опрацювати кожну деталь максимально, щоб дати нашому закладу нове життя.

Що з цього вийшло та яких зусиль це коштувало колективу ресторану й знімальній групі, можна буде побачити через два місяці на телеканалі “1+1” у передачі “На ножах”, яка виходить щовівторка о 22.00.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Нещодавно опубліковане

Конституція України передбачає, що людина, її життя і здоров’я честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються найвищою соціальною цінністю, права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст та спрямованість діяльності держави, а утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави...


Рубрика: , Опубліковано: о 12:33


У Компанії «Контінентал Фармерз Груп» стартувала весняна посівна’2023...


Рубрика: , Опубліковано: о 12:29


Майже 77 тисяч гривень втратив житель Чортківського району...


Рубрика: , , Опубліковано: о 12:16


Позбавлення волі строком від п’яти до восьми років загрожує двом чоловікам які привласнили чужі мобільні телефони. Міри покарання їм обере суд...


Рубрика: , , Опубліковано: о 12:13


Козівська громада за рік війни відправила на фронт 70 бусів допомоги ...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 11:15



Теми дня
23 Березня
16 Березня
15 Березня