Неділя, 19 травня 2019
• “Вибігли з обійстя Ващенка, в руках тримали бити або труби…” • Лукас Моура — новий герой футбольної Європи, на якому колись поставив хрест «ПСЖ» • «Нива» виграла третій матч поспіль • Хто буде швидший на парламентських перегонах? • На Тернопільщині сталася смертельна ДТП • Кохання на трасі • Веселі ігри: у Жолобках – новий дитячий майданчик • Тисяча і одна… літра бограчу, або Як Тернопіль рекордно фестивалив • Заступника міського голови Чорткова затримали під час одержання хабаря • 293,5 км/год. – новий рекорд швидкості! • Тернопільський біатлоніст Дмитро Підручний став Заслуженим майстром спорту України • «Наукові пікніки»: коли наука – як магія… • Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення нагородила «УХ–радіо» почесною грамотою • 10 років без Ігоря Пелиха • На показ мод – до Чорткова • Тернополянка Роксолана Гнатюк: «В Аргентині пишу про… Україну!» • Футбольні новини • Сергій Надал: «Майбутнє Європи — за правдивим націоналізмом» • Верховна Рада визначилася з датою інавгурації Зеленського • Електронна медицина – європейська методика у Тернополі
Команда проекту «На ножах» врятувала тернопільський ресторан від занепаду

Опубліковано: 15 Лютого о 12:53 2131


Над оновленням закладу працювали понад 50 осіб. Зокрема, інтер’єром займалися дизайнери проекту брати Олександр та Володимир Юдіни, нове меню розробляв Дмитро Борисов, а Ольга Фреймут працювала з персоналом.


Команда проекту “На ножах” з відомою телеведучою Ольгою Фреймут та столичним ресторатором Дмитром Борисовим з 5 до 9 лютого допомагала тернопільському ресторану “Каруна”, що на просп. Ст. Бандери, 50, перетворитися на прибутковий та відвідуваний заклад. Над оновленням закладу працювали понад 50 осіб. Зокрема, інтер’єром займалися дизайнери проекту брати Олександр та Володимир Юдіни, нове меню розробляв Дмитро Борисов, а Ольга Фреймут працювала з персоналом. Відтак ресторан не просто отримав «друге дихання», а цілковито змінився – тепер він називається “FIZKULTURA” і у ньому готують лише здорову й корисну їжу. Офіційне відкриття закладу відбудеться у п’ятницю, 17 лютого.

– У нас була мета абсолютно змінити ресторан, провести ребрендинг, щоб усе відповідало концепції здорового харчування, – розповідає 25-річна Христина Сарабун, співвласниця атлетично-оздоровчого центру “Каруна”, частиною якого був ресторан. – Для того, щоб втілити ідею в реальність, ми ще в жовтні 2016-го подали заявку на програму, пройшли відбір і ось тепер до нас приїхала команда “На ножах”. Позаяк “Каруна” – атлетично-оздоровчий комплекс, де є тренажерний зал, фітнес-зал, СПА-студія, то Ольга Фреймут та Дмитро Борисов підтримали концепцію здорового харчування й поєднали наш заклад з цікавою та нестандартною для ресторану назвою — “FIZKULTURA”. Дуже сподобалося, що команда гарно й продуктивно попрацювала й реалізувала всі наші побажання, від кольорової гами й стилю інтер’єру до продуктів у меню, яке, до речі, також цілковито оновилося.

Так, тепер у “FIZKULTURІ” пропонують суперфуди, які приносять максимум користі. Наприклад, у меню є біла гречка, чорний рис, м’ясо, риба, причому все приготоване за спеціальною технологією, без використання олії, солі та цукру.  “Ми хочемо зламати стереотипи і довести, що здорова їжа може бути не тільки корисною, а й дуже смачною”, – наголошують у ресторані й переконують, що у цьому значна заслуга команди “На ножах”, яка зуміла їх зрозуміти й правильно розставити пріоритети.

Христина Сарабун, співвласниця атлетично-оздоровчого центру “Каруна”.

– Ольга Фреймут створила в колективі таку атмосферу, щоб ми могли виправитися, бо насправді проблеми були, – зізнається Христина Сарабун. – Ольга – дуже прямолінійна людина, але говорить усе виважено та обґрунтовано, її слова варто брати до уваги. З Дмитром Борисовим також було цікаво спілкуватися. Він поділився своїми секретами успіху і дав цінні поради щодо управління командою та фінансовими  питаннями. Ці чотири дні із знімальною групою були ніби потужним тренінгом, який допоміг нам усвідомити, як потрібно розвивати бізнес, як спілкуватися з клієнтами, які мають бути стосунки в колективі. Працювали майже цілодобово, мали лише кілька годин на сон. Ми були готові до критики, а вона була відвертою і корисною. Команді “На ножах” було цікаво “вивернути” нас, а нам було цікаво опрацювати кожну деталь максимально, щоб дати нашому закладу нове життя.

Що з цього вийшло та яких зусиль це коштувало колективу ресторану й знімальній групі, можна буде побачити через два місяці на телеканалі “1+1” у передачі “На ножах”, яка виходить щовівторка о 22.00.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Допит свідків — на такому етапі нині розгляд справи щодо вбивства громадського активіста та колишнього депутата Кременецької міської ради Віталія Ващенка. Суд запланував допитати аж 44 свідків...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 10:08


Скільки б не було божевільних камбеків в останні роки в Лізі чемпіонів, навряд чи хтось вірив у перемогу "Тоттенхема" над "Аяксом" після першого тайму матчу в Амстердамі...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


У суботу, 11 травня, тернопільська "Нива" у 25-ому турі першості другої ліги мінімально перемогла "Чайку" — 2:1...


Опубліковано: о 17:00


Політичне міжсезоння у 2019-ому виявилося напрочуд коротким. Не встигло ще суспільство «перетравити» результати президентських виборів, а сам «новоспечений» глава держави скласти присягу, як помалу починає розкручуватися маховик парламентських виборів...


Рубрика: , , Опубліковано: о 16:00


15 травня на перехресті зіткнулися два автомобілі. Внаслідок цього, двоє людей загинули...


Рубрика: Опубліковано: о 15:00



Теми дня
18 Травня
17 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео