Понеділок, 25 березня 2019
• Петро Порошенко: «Українців має бути більше!» • Тернопільський футзальний сезон остаточно визначив переможців • У конкурсі «Miss Europe World’2019» перемогла українка • «Тернопільбуд»: компанія, яка побудувала Тернопіль, святкує 75-річчя • Доступний спорт — у кожну школу Тернопілля! • ТНЕУ згуртував молодь, народжену перемагати! • Микола Томенко: «Об’єднання навколо Анатолія Гриценка матиме позитивний результат» • Степан Барна: «Наша спільна стратегія — створити щонайменше чотири округи з утилізації сміття в області» • Заміна старих маршруток: мерія оновлює автобусний парк Тернополя • Лікарі Тернопільщини – за якісні зміни в медицині! • Віктор Овчарук: «Особливо перспективним напрямком для Тернопільщини є медичний туризм» • Тернопільська кондитерка започаткувала акцію «Торт у подарунок» • Нові правила для керівництва «Нафтогазу України» • У збірній України з біатлону — троє тернополян • Тернопільський плавець Сергій Лисобей – чемпіон України з плавання • Володимир Гройсман: «Індустріальні парки — це можливість інвестувати та заробляти» • Голову Бережанської сільської ради Віктора Михащука засудили за корупцію • Британки знайшли своє коріння біля Тернополя • Тернопільському біатлону – 45! • Чекав згоди на одруження… 43 роки!
Команда проекту «На ножах» врятувала тернопільський ресторан від занепаду

Опубліковано: 15 Лютого о 12:53 2129


Над оновленням закладу працювали понад 50 осіб. Зокрема, інтер’єром займалися дизайнери проекту брати Олександр та Володимир Юдіни, нове меню розробляв Дмитро Борисов, а Ольга Фреймут працювала з персоналом.


Команда проекту “На ножах” з відомою телеведучою Ольгою Фреймут та столичним ресторатором Дмитром Борисовим з 5 до 9 лютого допомагала тернопільському ресторану “Каруна”, що на просп. Ст. Бандери, 50, перетворитися на прибутковий та відвідуваний заклад. Над оновленням закладу працювали понад 50 осіб. Зокрема, інтер’єром займалися дизайнери проекту брати Олександр та Володимир Юдіни, нове меню розробляв Дмитро Борисов, а Ольга Фреймут працювала з персоналом. Відтак ресторан не просто отримав «друге дихання», а цілковито змінився – тепер він називається “FIZKULTURA” і у ньому готують лише здорову й корисну їжу. Офіційне відкриття закладу відбудеться у п’ятницю, 17 лютого.

– У нас була мета абсолютно змінити ресторан, провести ребрендинг, щоб усе відповідало концепції здорового харчування, – розповідає 25-річна Христина Сарабун, співвласниця атлетично-оздоровчого центру “Каруна”, частиною якого був ресторан. – Для того, щоб втілити ідею в реальність, ми ще в жовтні 2016-го подали заявку на програму, пройшли відбір і ось тепер до нас приїхала команда “На ножах”. Позаяк “Каруна” – атлетично-оздоровчий комплекс, де є тренажерний зал, фітнес-зал, СПА-студія, то Ольга Фреймут та Дмитро Борисов підтримали концепцію здорового харчування й поєднали наш заклад з цікавою та нестандартною для ресторану назвою — “FIZKULTURA”. Дуже сподобалося, що команда гарно й продуктивно попрацювала й реалізувала всі наші побажання, від кольорової гами й стилю інтер’єру до продуктів у меню, яке, до речі, також цілковито оновилося.

Так, тепер у “FIZKULTURІ” пропонують суперфуди, які приносять максимум користі. Наприклад, у меню є біла гречка, чорний рис, м’ясо, риба, причому все приготоване за спеціальною технологією, без використання олії, солі та цукру.  “Ми хочемо зламати стереотипи і довести, що здорова їжа може бути не тільки корисною, а й дуже смачною”, – наголошують у ресторані й переконують, що у цьому значна заслуга команди “На ножах”, яка зуміла їх зрозуміти й правильно розставити пріоритети.

Христина Сарабун, співвласниця атлетично-оздоровчого центру “Каруна”.

– Ольга Фреймут створила в колективі таку атмосферу, щоб ми могли виправитися, бо насправді проблеми були, – зізнається Христина Сарабун. – Ольга – дуже прямолінійна людина, але говорить усе виважено та обґрунтовано, її слова варто брати до уваги. З Дмитром Борисовим також було цікаво спілкуватися. Він поділився своїми секретами успіху і дав цінні поради щодо управління командою та фінансовими  питаннями. Ці чотири дні із знімальною групою були ніби потужним тренінгом, який допоміг нам усвідомити, як потрібно розвивати бізнес, як спілкуватися з клієнтами, які мають бути стосунки в колективі. Працювали майже цілодобово, мали лише кілька годин на сон. Ми були готові до критики, а вона була відвертою і корисною. Команді “На ножах” було цікаво “вивернути” нас, а нам було цікаво опрацювати кожну деталь максимально, щоб дати нашому закладу нове життя.

Що з цього вийшло та яких зусиль це коштувало колективу ресторану й знімальній групі, можна буде побачити через два місяці на телеканалі “1+1” у передачі “На ножах”, яка виходить щовівторка о 22.00.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

З ініціативи президента сім’ї, які виховують трьох і більше дітей, отримуватимуть окрему грошову допомогу від держави...


Рубрика: , , Опубліковано: о 10:00


У фіналі футзального кубка минулої середи, 13 березня, «Медобори» із Зеленого, що на Гусятинщині, завдали поразки «Агропродсервісу» з Настасова ...


Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Днями 23-річна українка Ірина Гарасимів здобула перемогу на конкурсі краси «Miss Europe World’2019». Дівчата бoролися за корону у Бейруті, Ліван...


Рубрика: , , Опубліковано: о 16:00


«Тернопільбуд» — найстаріша і найбільша будівельна організація на Тернопільщині, яка починалась у далекому 1944-ому році...


Рубрика: Опубліковано: о 15:00


Федерації ММА і таїландського боксу започатковують благодійний проект для школярів області...


Опубліковано: о 14:00



Теми дня
25 Березня
22 Березня
21 Березня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео