Неділя, 31 травня 2020
• Село Бриків Шумського району з висоти пташиного польоту • Романтичне освідчення на полігоні • У центрі Тернополя з’явиться ще одна відпочинкова зона • Як готувати спаржу: мінімалізм в усьому! • Тернопільська міська дитяча лікарня отримала сучасний УЗД-апарат • Оновлені харчоблок і пральня у дитсадку № 6 • Голова правління «Одеської кіностудії» Андрій Осіпов: «У Тернополі є такі люди і така енергія, які дозволяють саме цьому місту бути лідером в українській кінематографії» • Для розвитку міст потрібні час і досвід • Віктор Овчарук:«Співпраця ОТГ та кооперативів може стати взаємовигідним механізмом розвитку і гарантією фінансової стабільності останніх» • Автомобільні «корки»: наслідки і причини • Тернополянка Анна Кріль — призерка міжнародного онлайнконкурсу юних піаністів • У Тернополі почала діяти нова транспортна мережа • Експрокурор Юрій Ковалик відбуває покарання у Кагарлицькій виправній колонії на Київщині • «Їжа королів» – на тернопільському полі! • Олімпіада в Токіо може не відбутися взагалі • Дитсадки у Тернополі запрацюють першого червня • Файне місто повертається до звичного життя • Футбол знову з нами! • Прощання з Ерітьє • Протоієрей Дмитро Лисак та його дружина пані Марія відсвяткували золоте весілля
«Любов — це коли обом шалено добре»

Опубліковано: 16 Грудня о 14:00 200


Жінки у житті головного ревізора країни.


Незважаючи на те, що команда шоу «Ревізор» своїм несподіваним візитом цього року зазіхнула на воістину культовий для Тернополя заклад – «Стару піцерію», вщент зганьбивши її, все ж головний ревізор країни й надалі залишається улюбленцем багатьох тернопільських жінок. Ну є у чоловіка така харизма – подобатися жінкам. Микола Тищенко сам цього не приховує і, мабуть, таки користає цим.

Вперше Микола одружився на початку 2000-их – з ровесницею, подругою юності Ларисою Тищенковською. У 2005-ому на світ з’явився їхній син Данило. Однак перший шлюб тривав недовго. За словами самого Миколи, у них уже просто не було спільних інтересів, а ще завадила маленька різниця у віці. «Я ніколи не приховував, що мені подобаються жінки, молодші за мене, — зізнається він. — Перший мій шлюб, можливо, тому і розпався. Ми з дружиною були однолітками, і в якийсь момент мені здалося, що ми просто переросли одне одного і почали віддалятися. З самої юності разом, потім одружилися, ця жінка подарувала мені чудового сина, за якого я їй вдячний. Але все змінюється і життя не стоїть на місці».

Після розлучення Тищенко незабаром зробив пропозицію другій своїй обраниці. Нею стала 21-річна переможниця «Міс Україна’2008» Ірина Журавська. 39-річний ресторатор розписався зі своєю новою другою половинкою 3 вересня 2010 року, а вже через кілька місяців у мережі заговорили про незгоди в сім’ї, і пара справді розлучилася. Чому шлюб розпався, достеменно невідомо. Подейкують, причиною могла стати подружня невірність, якої сам Микола, до речі, ніколи не заперечував.

В одному з інтерв’ю він зізнався: «Не можу сказати, що в моєму житті не було таких ситуацій. Ні для кого не секрет, що я живу яскравим і насиченим життям, тому бувало всяке. Причини, за якими ми, чоловіки, зраджуємо близькій людині, найрізноманітніші. Давайте не будемо забувати, що чоловік за своєю натурою мисливець. Це закладено в нашій природі. Такий собі генетичний код. Ми полігамні, і з цим потрібно змиритися. Чому зраджував я? Стосунки, кохання — це гармонія. Гармонія у всьому. Починаючи від спілкування на різні теми і закінчуючи палким сексом. Любов — це коли обом шалено добре. Мені не вистачало гами відчуттів».

Після фіаско другого шлюбу Тищенко присвятив себе кар’єрі і синові Данилу. Але статус холостяка, за словами Миколи, завжди його обтяжував. «Мені було комфортно в шлюбі. Я взагалі не люблю бути сам. Я за сімейні цінності! Просто жінки мені подобаються молоді, а вони самі ще не розуміють, чого хочуть. Якщо в першому моєму шлюбі з дружиною ми дорослішали разом, то в другому шлюбі ми просто були різними людьми. Упевнений, що мої наступні стосунки будуть уже щасливими», — зізнавався він в інтерв’ю. І ось в 2016-ому році шанувальники дізналися, що Тищенко готовий знову сказати «Так!» перед вівтарем. Його нареченою стала 22-річна студентка Алла Барановська.

За словами Тищенка, дівчина підкорила його не тільки молодістю і красою, а й розумом — на момент їх зустрічі в Алли вже було своє івент-агентство. Навесні 2017 року родина поповнилася: в США Алла народила сина, якого назвали Давидом. Нині сімейство живе «на дві країни». У молодої дружини, за словами Тищенка, склалися чудові стосунки з його старшим 12-річним сином, і вони навіть проводять разом відпустку. Зі старшим сином Микола проводить багато часу — саме його ресторатор бачить спадкоємцем свого бізнесу. А у планах Тищенка — ще як мінімум дві дитини: “Я хочу ще дітей. Коли я займаюся з Данилом, завантажуючи його всім підряд, я розумію, що потрібно просто мати більше дітей! Тоді кожен з них втілить мої батьківські мрії!»


«Миколайчики» від Миколи Тищенка

Менш ніж за тиждень – улюблене не лише дітлахами, а й багатьма дорослими свято Миколая. Пропонуємо вам у цей день потішити ваших близьких та друзів оригінальними «миколайчиками» за рецептом відомого ресторатора та ведучого програми «Ревізор» Миколи Тищенка.

Для тіста: 300 г борошна, 3 ст. л. меду, 100 г вершкового масла, 150 г цукру, 2 яйця, 10 г розпушувача, 25 г какао, 15 г меленої гвоздики, 15 г меленої кориці, дрібка бадьяну і дрібка духмяного перцю, 30 г кореню імбиру.

Для начинки: 200 г чорносливу, 100 г волоських горіхів.

Глазур: сік половинки лимона, 100 г цукрової пудри.

Треба змішати сухі інгредієнти — борошно, какао, розпушувач і прянощі. Додати суміш з м’якого масла, цукру, меду і потертого на дрібній тертці імбиру. Ретельно перемішати, потім додати яйце і один жовток. Замісити тісто, розкачати завтовшки 1,5 см і формочками виробити пряники. Покласти небагато начинки між двома половинками і акуратно склеїти їх. Випікати 15 хвилин при температурі 200 градусів. Після випікання змастити пряники глазур’ю.

Начинку треба приготувати так: перемолоти чорнослив з волоськими горіхами в блендері або посікти ножем. Можна замінити будь-яким джемом або варенням.

Для глазурі збити лимонний сік з цукровою пудрою та яйцем до стану тіста для млинців. Змастити глазур’ю пряники, коли вони трохи охолонуть.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , , ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

Днями військовослужбовці Роман і Вікторія заручились, а познайомилися вони чотири роки тому в Тернопільській військовій частині...


Рубрика: , , , Опубліковано: о 16:02


У сквері на вулиці C. Качали, 1 триває облаштування культурно-відпочинкової зони «Комплексне трансфермістечко»...


Опубліковано: о 12:34


Готуючи страви зі спаржі, пам’ятайте найголовніше: спаржа – такий ніжний і смачний продукт, що йому не треба ні багато додаткових інгредієнтів, ні тривалої теплової обробки. Мінімалізм – це ключовий аспект у приготуванні зеленої спаржі....


Рубрика: Опубліковано: о 8:55


У лікувальних закладах Тернополя оновлюють медичне устаткування...


Опубліковано: о 19:12



Теми дня
31 Травня
30 Травня
29 Травня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео