Неділя, 14 грудня 2025
• Під завалами загинула працівниця видавництва “Богдан” Ірина Чорненька • Чоловік на фронті, а дружина з сином рятувались від ракети в Тернополі • Від ракетного удару загинула працівниця Тернопільської ОВА • Страшні наслідки російської атаки на Тернопіль: 33 загиблих, 6 зниклих безвісти • Віталій і синочок Давидко загинули через російську атаку на Тернопіль • Росія вдарила по двох житлових будинках у Тернополі • Школярка з Тернополя стала лауреаткою премії імені Павла Тичини • Нападав на людей і грабував, а потім втік в Іспанію: судитимуть тернополянина • У ресторані “Пролісок” невідомі побили скло і пошкодили майно • Лялька-мотанка має глибоке коріння в українській культурі • На Шумщині виділили город у… зоологічному заказнику «Людвище» • Сила не має статі: тернопільська нацгвардійка розповіла про власний шлях у війську • Які громади на Тернопільщині найбільше допомагають захисникам? • У Кременці чоловік мало не загинув через удар дерев’яною балкою • Чорнобривці — на чай для захисників • Кардинал із Тернополя з українцями в Австралії здійняли гігантський прапор України • Олександр Вовкотеча із Підволочиська очолив Службу військового капеланства ЗСУ • У Бережанах пенсіонер вчадів через замикання настільної лампи • Священник із Вишнівецької громади розробив мобільний додаток для покаяння • Тернопільська «Посмішка» — серед найкращих на всеукраїнському фестивалі мистецтв
«Опілля» виграло у номінації «Народний бренд’2017»

Опубліковано: 21 Грудня о 16:00 113


Тернополяни визнали продукцію корпорації “Опілля” найкращою у номінації напої. Переможця традиційно визначали самі тернополяни протягом останніх двох місяців.


Володимир Гомівка.

Конкурс “Народний бренд року” проводиться вже втринадцяте, а “Опілля” стабільно отримує призи симпатій тернополян. Зокрема, у 2014 та 2015 роках корпорація вже перемагала в конкурсі “Народний бренд року”.

Директор з маркетингу “Опілля” Володимир Гомівка висловив вдячність тернополянам і працівникам підприємства.

“Нам дуже приємно, що цього року ми виграли номінацію “Народний бренд року”. Ми хочемо висловити від усього колективу пивоварні “Опілля” вдячність нашим споживачам, усім, хто голосував. Ми це надзвичайно цінуємо. Ви обираєте справді якісний продукт. Хотів би також подякувати всьому колективу пивоварні “Опілля” за сумлінну працю. Ви робите той продукт, який цінують у Тернополі і далеко за межами нашого краю. Спільно ж ми доводимо, що зроблене на Тернопільщині — натуральне і якісне”, — зазначив у своєму коментарі Володимир Гомівка.

Цього року пивоварню “Опілля” також відзначено найвищою нагородою пивобезалкогольної галузі “Бурштинова зірка’2017” як підприємство з найбільшими темпами приросту виробництва. Золоту медаль за високу якість світлого пива за результатами дегустацій міжнародними та українськими експертами отримав сорт пива “Опілля-Фірмове”, срібну – “Опілля-Гайдамацьке”, а також квас від “Опілля”.

Варто зауважити, що протягом останніх років підприємство перетворилося в одного з найбільших платників податків Тернопільщини. Зокрема, цього року до бюджету сплачено 80 млн. грн. “Опілля” бере активну участь у підтримці різного роду громадських та суспільних проектів.

Основою успіху на підприємстві вважають поєднання української традиції виробляти натуральний продукт з натуральної сировини, дотримання європейських стандартів якості та збереження класичної технології виробництва пива.

“Наше виробництво пива ґрунтується на давніх живих традиціях виробляти натуральний продукт. Але робимо це у зовсім інших масштабах. Ми віримо в те, що в Україні і світі споживач повертатиметься до натурального, природного, а продукти, вироблені за класичними технологіями, без різного роду “штучних прискорень”, набиратимуть дедалі більшої популярності. На “Опіллі” свідомо пішли на більш тривалі технологічні цикли і більші затрати, пов’язані з вкладеннями у виробництво, заради збереження класичних методів пивоваріння. Сьогодні “Опілля” — одне з небагатьох підприємств, де немає невластивих для виробництва пива додатків, таких, як “мальтозна патока”. Пиво «Опілля» народжується у старовинних підвалах при сталих температурах. “Опілля” використовує класичну технологію роздільного бродіння, доброджування та дозрівання. Це вимагає більше часу, матеріальних затрат та дотримання технологічної дисципліни, але зберігає натуральність смаку пива. Виробництво збільшується за рахунок розширення, а не за рахунок погіршення якості. Ми поважаємо споживача, який має право на натуральну якість”, — зазначив у коментарі директор з маркетингу “Опілля” Володимир Гомівка.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Нещодавно опубліковане

Внаслідок жахливого ракетного удару по Тернополю 19 листопада, загинула працівниця видавництва "Богдан" Ірина Чорненька...


Рубрика: , Опубліковано: о 11:22


Трагічний ранок 19 листопада назавжди змінив життя родини Геляс у Тернополі...


Рубрика: , , Опубліковано: о 11:11


Галина Мацьків загинула під завалами зруйнованого російською ракетою будинку в Тернополі...


Рубрика: , , Опубліковано: о 9:00


22 листопада о 18:00 у Тернополі завершили пошуково-рятувальні роботи після масованого російського удару...


Рубрика: , , Опубліковано: о 20:16


Внаслідок ракетної атаки ворога на Тернопіль 19 листопада трагічно загинули Віталій Долиняк та його маленький син Давидко...


Рубрика: , , Опубліковано: о 11:52


Найпопулярніше цього тижня

Теми дня
23 Листопада
22 Листопада
19 Листопада
10 Листопада
24 Жовтня