Субота, 27 липня 2024
• “Її пісні були наповнені теплом і ніжністю, так само, як і її душа”. Обірвалось життя співачки Ірини Музики • Затримали підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон • Прапор передали синові. Шумщина попрощалась із Героєм Миколою Пичулюком • Митрополит Епіфаній закладе капсулу під меморіальний комплекс у Лішні • У службовців ТЦК Тернопільщини вилучили 1,8 млн грн, 82000 євро і 96000 доларів • Викрав у знайомого банківську картку і зняв 40 тисяч гривень кредиту • Із серпня у Тернополі подорожчає проїзд у громадському транспорті • На Монастирищині два брати відкопали на городі дзвін XIIX століття • У Збручі на Тернопільщині масово загинула риба • За сприяння в складанні іспиту з водіння взяв 12 тисяч гривень • У готелі в Тернополі військовий застрелив прикордонника • Мамині вишиванки передала до музею в Залізцях • Надії було лише 24. Обірвалось життя поліцейської з Тернопільщини • Олександра Криницького призначили представником уповноваженого з прав людини в Тернопільській області • 20 тисяч кал – на городі у Василя Романчака із Теребовлянщини • Землю накрила магнітна буря червоного рівня • У рідному селі Романа Купчинського на Зборівщині відновлюють музей • У Великій Березовиці вшанують загиблих Героїв • Вбивство Ірини Фаріон: деталі замаху та версії слідства • Працівниця “Тернопільводоканалу” творить дивовижні речі з бісеру
Зваблива у… 53? Будь, як Моніка! Секрети краси від Моніки Белуччі

Автор: Опубліковано: 3 Серпня о 10:00 335


Ця жінка – більше, ніж просто актриса, більше, ніж ідеал і більше, ніж красуня.


53-річна модель і кіноактриса Моніка Белуччі стала обличчям відомого модного глянцю. Італійська красуня – головна героїня серпневого випуску журналу Esquire Espana.«Ця жінка – більше, ніж просто актриса, більше, ніж ідеал і більше, ніж красуня! У ній поєднується вся палітра фарб-почуттів і емоцій», — написали в редакції журналу після виконаної спільної роботи з Монікою Белуччі.
Так, Моніка Белуччі є справжнім втіленням жіночої краси: яскрава, чуттєва, загадкова. Її «еліксир молодості» далекий від загальноприйнятих канонів: тонни косметики, обмеження у харчуванні та виснажливі тренування не цікавлять зірку. Вона відмовляється слідувати голлівудським канонам, відкидає дієти і ботокс, їсть піцу і живе в гармонії з власним віком.

Приймати себе

Основне правило для Моніки – прийняття свого віку. Актриса впевнена, що смішно намагатися виглядати на 20, коли ти прожив півстоліття. Значно краще, коли жінка приймає і любить себе в будь-якому віці, впевнена в своїх силах. Краса для неї не асоціюється з молодістю або природними даними, набагато вагоміше жіночність, що приходить з віком.

Волосся – гордість

Довге і густе блискуче волосся – гордість Моніки. Вона не заперечує, що під час зйомок та різноманітних заходів користується хімічними засобами, праскою і феном. Але коли видається день у «закуліссі», її волосся отримує заслужений відпочинок – природну сушку, використання натуральних шампунів, наполовину розведених мінеральною водою, і оливкову олію замість бальзамів.
До речі, актриса впевнена, що шкідливо мити голову частіше двох разів на тиждень, щоб кінчики волосся і шкіра голови не пересихали.

Зволоження – суперважливо

Секрети краси актриси не мають нічого спільного зі складним салонним доглядом або пластичними операціями. Моніка досить консервативна: використовуючи лише засоби для очищення та зволоження шкіри, вона досягає чудових результатів, але купує тільки найякісніші продукти. У спекотні дні завжди тримає під рукою тонізуючий спрей для обличчя. Антивікові креми вона не використовує, оскільки не бачить у них користі і вважає, що природу ніколи не обдуриш.
Актриса також радить, що обов’язково потрібно приділяти увагу губам, оскільки вони виконують три найважливіші функції: цілують, їдять і розмовляють. З цією метою у неї завжди є зволожуючий засіб для губ і помада з таким же ефектом.

Макіяжу – мінімум

Будь-який образ Моніки побудований на природній красі, вона не любить вдаватися до секретів візажистів, які хоч і доводять обличчя до досконалості, але, на її думку, роблять його «пластмасовою маскою». Мінімум зволожуючої тональної основи, легкі сірі або коричневі тіні, чорна туш, помада – і ідеальний жіночний образ готовий. Для помади вона обирає натуральні природні відтінки, але також обожнює й червону помаду, вважаючи її символом сексуальності і пристрасті.
Іноді актриса ще використовує рум’яна або олівець для очей, але в повсякденні обходиться і зовсім однією тушшю, щоб дати шкірі можливість дихати.

Їсти все, але не переїдати

Вона ненавидить дієти, віддаючи перевагу правильному харчуванню. Белуччі рідко відмовляється від своїх улюблених страв, проте їсть завжди невеликими порціями. Коли ж нова роль вимагає зменшити вагу, переходить на дробове харчування, в основу якого покладені м’ясо, риба і овочі.

Спорт – у задоволення

До спорту вона теж ставиться спокійно і ніколи не змушує себе займатися через силу. Актриса вважає, що все слід робити із задоволенням, інакше ніякої користі не буде. Для підтримки фігури Моніка іноді займається плаванням і гімнастикою. Спортивні зали і басейни вона не любить, тому робить вправи виключно на відкритому повітрі і плаває завжди тільки в море. Займається також йогою.

Спати!

А ось цей пункт в б’юті-плані Моніки є одним з найголовніших. Здоровий сон – це те, на чому зірка не економить, дозволяючи організму відпочити необхідні більшості вісім-дев’ять годин на добу.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Нещодавно опубліковане

26 липня померла вокалістки відомого тернопільського гурту «Фіра» Ірина Музика...


Рубрика: , , Опубліковано: о 16:10


У Дніпрі затримали підозрюваного у вбивстві мовознавиці й ексдепутатки Ірини Фаріон, повідомив президент Володимир Зеленський із посиланням на міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка...


Рубрика: , , Опубліковано: о 19:40


24 липня Шумська громада провела в останню путь 51-річного захисника Миколу Пичулюка, який загинув 17 липня поблизу селища Нью-Йорк на Донеччині...


Рубрика: , Опубліковано: о 11:00


24 липня 2024 року предстоятель Православної Церкви України блаженнійший Митрополит Епіфаній прибув із візитом на Тернопільщину...


Рубрика: , Опубліковано: о 10:16


Службовцям ТЦК із Тернопільщини, які за гроші «вирішували питання» для військовозобов’язаних, оголосили підозру...


Рубрика: , Опубліковано: о 18:42



Теми дня
26 Липня
25 Липня
24 Липня
23 Липня