Дослідження дієтологів показало, що в наступному році справжнім фуд-трендом стануть ферментовані продукти, які виготовлені за допомогою бродіння, пише USA Today.
До списку популярних продуктів потрапили: натуральний ферментований чай комбуча, натуральний йогурт, традиційне корейське кімчі (квашені овочі), а також місо (японська приправа з соєвих бобів).
Ферментовані продукти є джерелом корисних бактерій і сприяють нормальній роботі шлунково-кишкового тракту.
Крім того, дієтологи припускають, що зросте популярність і натуральних йогуртів та сирів, приготованих у домашніх умовах, які за останні кілька років стали темою номер один серед прихильників здорового способу життя.
Джерело: 24 Канал
Позначки: дієтологи, здоров'я, здорова їжа, продукти