Четвер, 26 грудня 2024
• Жінка з Кременеччини погрожувала підірвати гранату • На Святвечір знайшов двох своїх братів мертвими… • У Тернополі відкрили ветеранський бізнес – магазин «Рибак. Ветеранська рибалка» • Скандальний командир Олег Побережник вийшов під заставу майже в мільйон гривень • “Був символом якісної бізнес-освіти в Україні”. Не стало відомого вченого із Тернопільщини • Чи знаходять роботу ветерани війни з Тернопільщини? • Гість побив господаря, який напав на нього з ножем… • В аварії на Кременеччині загинуло чотиримісячне немовля • Найвищий рівень довіри в суспільстві — до військових • “Намасте”: перед Різдвом зіграють виставу за п’єсою тернополянки • Дар’ю Коменду звільнили з посади директорки Новосільської спеціальної школи • У Тернополі затвердили Програму розвитку та підтримки волонтерства на 2025-2027 роки • Чоловік із Микулинців вкрав на вокзалі в перехожого сумку • Помер викладач ЗУНУ Віталій Мельник • Як запобігти вербуванню дітей ворожими спецслужбами? • Смертельна аварія біля Смиківців: загинула 45-річна жінка • «Будьте й надалі для нашого народу світильником Божої правди», — глава УГКЦ до владики Василя Семенюка з нагоди ювілею • У Тернополі господарі викинули собаку з четвертого поверху • Російська ракета пошкодила промисловий об’єкт на Тернопільщині • За замах на замовне вбивство зловмисникові загрожує до 15 років ув’язнення
Гарбуз запечений по-турецьки: ідеальний гарнір для птиці та риби

Опубліковано: 19 Листопада о 16:00 242


Гарбуз запечений за турецьким рецептом з егейської кухні. Такий гарбуз добре подавати з йогуртово-часниковим соусом. Запечений гарбуз — відмінний гарнір для птиці та риби.


Що потрібно:

Гарбуз очищений — 1 кг, цибуля ріпчаста — 3 шт., часник — 5-6 зубців, перець чилі пластівцями — за смаком, перець чорний мелений — за смаком, борошно — 1-2 ст. ложки, томатна паста — 1 ст. ложка, вода — 150 мл.

Зверху на гарбуз розкласти шматочки вершкового масла. Форму з гарбузом поставити в нагріту духовку до 180 градусів, запікати 1 годину, в кінці на 5 хвилин поставити під гриль, щоб отримати гарну рум’яну скоринку. Подавати запечений гарбуз з йогуртово-часниковим соусом.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки:

Нещодавно опубліковане

У Тернополі завершуються ремонтні роботи сучасного оздоровчо-реабілітаційного центру на вулиці Чумацькій, який буде спрямований на відновлення поранених захисників та мешканців громади...


Рубрика: , , Опубліковано: о 23:57


46-річна жінка погрожувала сусідам підірвати гранату. На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група Лановецького відділення поліції...


Рубрика: , Опубліковано: о 22:33


У переддень Різдва мешканець Гримайлівської громади виявив мертвими двох своїх братів...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:00


Тернопільська міська рада втілює програму підтримки ветеранів та членів їх сімей, яка допомагає військовим реалізовувати свої бізнес-ідеї та створювати робочі місця...


Рубрика: , , Опубліковано: о 10:17


19 грудня в Тернопільському міськрайонному суді командиру 211-ї понтонно-мостової бригади Олегу Побережнюку обрали запобіжний захід...


Рубрика: , Опубліковано: о 13:06



Теми дня
25 Грудня
22 Грудня