Вівторок, 16 липня 2024
• Різанина на спортивному майданчику в Тернополі • Офтальмологам із Чорткова оголосили підозру за неналежне виконання професійних обов’язків • Ансамбль «Сонечко» здобув гран-прі на міжнародному фестивалі танцю в Болгарії • Трагедія на Збаражчині: донька зарізала матір… • Звільнені з полону священники УГКЦ взяли участь у прощі до Зарваниці • На Тернопільщині зашкалюють температурні показники • Аварія у Тернополі: водій і пасажирка – в реанімації • У двох лікарнях на Тернопільщині приймали пологи без договору з НСЗУ • Їхали до Зарваниці: на Тернопільщині перекинувся автобус із паломниками • Діти воїнів з Чортківщини вирушили на відпочинок до Франції • Сп’янів і підпалив вантажівку, а тепер “світить” тюрма • Тернопільський педуніверситет – лідер серед педагогічних вишів України • Все робить без… рук. Віра Омельчук із Тернопільщини сама виховує двох дітей • 50 FPV-дронів і два квадрокоптери “Mavic” передали на фронт від Тернопільської громади • Затримали кілера, який планував вбити бізнесмена з Тернопільщини • Автотроща в Кам’янках: четверо людей – у лікарні • “Дивосвітики” з Козови допомагають українським захисникам • «Контінентал» придбав елеватор потужністю зберігання 120 тис. тонн • Гімназисти з Бучача на випускному вечорі зібрали донати для ЗСУ • Під час масового обстрілу Києва загинула лікарка з Тернопільщини
Команда проекту «На ножах» врятувала тернопільський ресторан від занепаду

Опубліковано: 15 Лютого о 12:53 2199


Над оновленням закладу працювали понад 50 осіб. Зокрема, інтер’єром займалися дизайнери проекту брати Олександр та Володимир Юдіни, нове меню розробляв Дмитро Борисов, а Ольга Фреймут працювала з персоналом.


Команда проекту “На ножах” з відомою телеведучою Ольгою Фреймут та столичним ресторатором Дмитром Борисовим з 5 до 9 лютого допомагала тернопільському ресторану “Каруна”, що на просп. Ст. Бандери, 50, перетворитися на прибутковий та відвідуваний заклад. Над оновленням закладу працювали понад 50 осіб. Зокрема, інтер’єром займалися дизайнери проекту брати Олександр та Володимир Юдіни, нове меню розробляв Дмитро Борисов, а Ольга Фреймут працювала з персоналом. Відтак ресторан не просто отримав «друге дихання», а цілковито змінився – тепер він називається “FIZKULTURA” і у ньому готують лише здорову й корисну їжу. Офіційне відкриття закладу відбудеться у п’ятницю, 17 лютого.

– У нас була мета абсолютно змінити ресторан, провести ребрендинг, щоб усе відповідало концепції здорового харчування, – розповідає 25-річна Христина Сарабун, співвласниця атлетично-оздоровчого центру “Каруна”, частиною якого був ресторан. – Для того, щоб втілити ідею в реальність, ми ще в жовтні 2016-го подали заявку на програму, пройшли відбір і ось тепер до нас приїхала команда “На ножах”. Позаяк “Каруна” – атлетично-оздоровчий комплекс, де є тренажерний зал, фітнес-зал, СПА-студія, то Ольга Фреймут та Дмитро Борисов підтримали концепцію здорового харчування й поєднали наш заклад з цікавою та нестандартною для ресторану назвою — “FIZKULTURA”. Дуже сподобалося, що команда гарно й продуктивно попрацювала й реалізувала всі наші побажання, від кольорової гами й стилю інтер’єру до продуктів у меню, яке, до речі, також цілковито оновилося.

Так, тепер у “FIZKULTURІ” пропонують суперфуди, які приносять максимум користі. Наприклад, у меню є біла гречка, чорний рис, м’ясо, риба, причому все приготоване за спеціальною технологією, без використання олії, солі та цукру.  “Ми хочемо зламати стереотипи і довести, що здорова їжа може бути не тільки корисною, а й дуже смачною”, – наголошують у ресторані й переконують, що у цьому значна заслуга команди “На ножах”, яка зуміла їх зрозуміти й правильно розставити пріоритети.

Христина Сарабун, співвласниця атлетично-оздоровчого центру “Каруна”.

– Ольга Фреймут створила в колективі таку атмосферу, щоб ми могли виправитися, бо насправді проблеми були, – зізнається Христина Сарабун. – Ольга – дуже прямолінійна людина, але говорить усе виважено та обґрунтовано, її слова варто брати до уваги. З Дмитром Борисовим також було цікаво спілкуватися. Він поділився своїми секретами успіху і дав цінні поради щодо управління командою та фінансовими  питаннями. Ці чотири дні із знімальною групою були ніби потужним тренінгом, який допоміг нам усвідомити, як потрібно розвивати бізнес, як спілкуватися з клієнтами, які мають бути стосунки в колективі. Працювали майже цілодобово, мали лише кілька годин на сон. Ми були готові до критики, а вона була відвертою і корисною. Команді “На ножах” було цікаво “вивернути” нас, а нам було цікаво опрацювати кожну деталь максимально, щоб дати нашому закладу нове життя.

Що з цього вийшло та яких зусиль це коштувало колективу ресторану й знімальній групі, можна буде побачити через два місяці на телеканалі “1+1” у передачі “На ножах”, яка виходить щовівторка о 22.00.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: , ,

Нещодавно опубліковане

У Тернополі сталася різанина на спортивному майданчику...


Рубрика: , , Опубліковано: о 12:14


Внаслідок їх дій 22 пацієнти медичного закладу повністю або частково втратили зір після введення забороненого препарату...


Рубрика: , Опубліковано: о 21:02


Зразковий аматорський ансамбль танцю «Сонечко» палацу культури «Березіль» ім. Леся Курбаса під керівництвом Зіновії Бирди взяв участь у міжнародному фестивалі танцю «Чорноморські перли», що проходив у місті Несебр, Болгарія...


Рубрика: , Опубліковано: о 20:59


До співробітників відділення поліції №4 м. Збараж надійшло повідомлення від медиків про те, що за місцем проживання вони виявили мертвою 72-річну мешканку одного з сіл громади...


Рубрика: , Опубліковано: о 15:00


Звільнені з російського полону отці-редемптористи Іван Левицький і Богдан Гелета взяли участь у Всеукраїнській прощі до Зарваниці. У неділю, 14 липня, вони співслужили на Архиєрейській Божественній Літургії, яку очолив Блаженніший Святослав. Спільно молилися владики Синоду Єпископів УГКЦ з усього світу...


Рубрика: , Опубліковано: о 14:59



Теми дня
16 Липня
15 Липня
14 Липня
12 Липня