Розрізати яблука на чотири частини, а потім на скибочки, попередньо видаливши серцевину та шкірку. Зробити те ж з грушами. Горіхи трохи підсушити в духовці і подрібнити ножем.
Приготувати тісто. Збити яйця, ванільний цукор і сіль. Додати олію і влити молоко. Перемішати. Потім додати просіяне з розпушувачем борошно. Ретельно розмішати. За консистенцією тісто має нагадувати йогурт.
Форму для запікання (бажано 30х40) змастити олією і посипати борошном. Вилити на дно трохи тіста і викласти частину фруктів. Потім додати решту тіста і розкласти фрукти, що залишилися. Зверху посипати подрібнені горіхи, змішані з 1 ст. л. цукру. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці пів години. Смакує охолодженим.
Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: рецепт номера