П’ятниця, 29 березня 2024
• Тернополянин обливав припарковані автомобілі кислотою • Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Тернопільщини • У Чорткові вперше зробили складну операцію на серці • Залозецький став повернули у власність громади • Ремонтують аварійний міст на під’їзді до Тернополя з боку Бродів • “Закрити очі” за 100 доларів: водій пропонував хабар поліцейським • Смертельна аварія у Кам’янках: водій “Skoda Octavia” загинув на місці • Впав із чотириметрової висоти: смерть на будівництві біля Тернополя • Валерій Бачинський – новий директор Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки • Перископи та антени до рацій роблять у Бережанах • Професор із Тернопільщини донатить на виготовлення дронів • Уламки російської ракети впали на подвір’я на Тернопільщині • Вчителі англійської мови з Тернополя здобуватимуть досвід у Канаді • “Кохання наповнює життя змістом”. У Тернополі одружився військовослужбовець • Поліг біля Бахмута. На щиті повертається захисник із Тернопільщини • Втратила 150 тисяч гривень: жінка з Чортківщини повірила шахраям • Через важке поранення у госпіталі помер захисник із Мельнице-Подільської громади • Депутат Тернопільської обласної ради вимагав “відкати” від… поранених воїнів ЗСУ • Писанкарство в час війни. У Гусятині провели майстер-клас для переселенців • Нетверезий злодій крав велосипед і зламав ногу
Скандал! Рейдерством Аграрної партії на Тернопільщині обурені селяни

Опубліковано: 30 Липня о 22:51 1823


Звертаємось до Вас у пошуках допомоги і захисту від незаконних дій, спрямованих проти нас, нашої власності компанією «Агропродсервіс» та безпосередньо її керівниками Чайківським І.А. та Бараном А.С
.


Звернення жителів сіл Олесино, Уритва, Геленків щодо свавілля та беззаконних дій керівника Аграрної партії України в Тернопільській області, директорів компанії «Агропродсервіс» Чайківського Івана Адамовича та Барана Андрія Степановича стало одним з перших питань, яке розглянули депутати на третьому засіданні дев’ятнадцятої сесії Козівської районної ради.

За дорученням ініціативної групи пайовиків звернення озвучив на сесії Михайло Мельничок. Колишній директор ТОВ «Теофіпілка» Степан Сказко у своєму виступі на сесії обґрунтував звернення та підтримав дії селян щодо розірвання договорів оренди землі з компанією «Агропродсервіс», — пише газета «Вільне слово».

Депутати районної ради підтримали звернення селян і прийняли рішення направити дане звернення до очільників державного керівництва України та доручили постійним комісіям районної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку, боротьби із злочинністю та з питань господарського комплексу, земельних відносин та охорони довкілля обговорити дане Звернення із залученням сторін, прокуратури та поліції.

Президенту України Порошенку П.О.
Голові Верховної Ради України Парубію А.В.
Прем’єр-міністру України Гройсману В.Б.
Міністру внутрішніх справ України Авакову А.Б.
Генеральному прокурору України Луценку Ю.В.
Голові Національного антикорупційного бюро України Ситнику А. С.
Голові Служби безпеки України Грицаку В.С.
Міністру аграрної політики та продовольства України Кутовому Т. В.
Міністру юстиції України Петренку П.Д.
Голові Тернопільської обласної державної адміністрації Барні С.С.

Адреса для листування:
від жителів с. Олесино, с. Уритва, с. ГеленківКозівського району Тернопільської області
смт. Козова, Тернопільська область,
індекс 47600, до запитання Мельничок М.С.

Про свавілля та беззаконність дій керівника Аграрної партії України
в Тернопільській області,
директорів компанії «Агропродсервіс»
Чайківського Івана Адамовича та
Барана Андрія Степановича

ЗВЕРНЕННЯ

Шановні очільники державного керівництва України, звертаються до Вас жителі с. Геленків, с. Уритва і с. ОлесиноКозівського району Тернопільської області.

Звертаємось до Вас у пошуках допомоги і захисту від незаконних дій, спрямованих проти нас, нашої власності компанією «Агропродсервіс» та безпосередньо її керівниками Чайківським І.А. та Бараном А.С.

Так, до 2016 року, а окремі – до 2017 року, у нас були укладені договори з ТОВ «Теофіпілка», що входить до структури компанії «Агропродсервіс». Після закінчення строку договорів ми, жителі сіл, звернулися до Сказка С.Й., який на той час був керівником ТОВ «Теофіпілка». Мивисловили свої побоювання щодо повторного укладення договорів оренди наших земельних ділянок з компанією «Агропродсервіс». На зустрічі з Сказком Степаном Йосиповичем ми висловили свої претензії щодо дій компанії «Агропродсервіс»і просили його, як відповідальну людину та керівника, якому ми довіряємо і який все життя пропрацював на землі, недопустити свавілля по відношенню до нашої землі зі сторони керівників компанії «Агропродсервіс», а саме Чайківського Івана Адамовича та Барана Андрія Степановича!!!

У 2017 році нам, пайовикам, була недоплачена пайова плата за наші земельні ділянки, у порівнянні з іншими орендарями. Ми зверталися з проханням щодо доплати за наші земельні ділянки до Чайківського Івана Адамовича, але він, як один з власників та керівників компанії «Агропродсервіс», відмовився це робити і по хамськизі зневагою віднісся до селян та до нашої законної вимоги!!! Це розчарувало пайовиків і обурила міра їхньої захланності та наживи на селянах, для яких, у більшості випадків, ця земля є єдиною годувальницею та страхуванням від злиднів.

Після вищезазначеного, ми звернулися до Сказка С.Й. зі зверненням щодо розірвання договорів оренди наших земельних ділянок та отримали розуміння зі сторони Сказка С.Й., який виступив на підтримку своїх односельчан і підписав з нами додаткові угоди на розірвання договорів оренди.

У зв’язку з несправедливістю та беззаконням, що вчиняли Чайківський Іван Адамович та Баран Андрій Степанович по відношенню до селян, Сказко Степан Йосипович добровільно і за власним бажанням звільнився з займаної посади керівника ТОВ «Теофіпілка».

Знаючи про його порядність, людяність, розуміння наших проблем і відданість землі, нами селянами зі спокоєм у душі, що нас більше не «кинуть»,було укладено нові договори оренди земельних ділянок з Фермерським господарством «Урожай-ТЕО», які були зареєстровані у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Нам стало відомо, що Чайківський Іван Адамович та Баран Андрій Степанович,користуючись своїми достатками та політичною владою,вирішили анулювати дії державного реєстратора через Міністерство юстиції України, а саме, через Комісію з питань розгляду скарг у сфері державної реєстраціїщодо реєстрації наших додаткових угод про розірвання договорів оренди, надавши неправдиві та сфальсифіковані документи.

Таким чином, Комісія з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Міністерства юстиції України була введена в оману та замість того, щоб захищати людей від олігархічних кланів, по суті підтримала рейдерську і корупційну компанію, яка відтискає від людей останні засоби для існування та життя. Наші додаткові угоди про розірвання договорів оренди земельних ділянок з ТОВ «Теофіпілка» за рішенням Комісії були анульовані у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно. Такі дії Комісії порушують правовласників земельних ділянок і унеможливлюють розпоряджатися нашим майном на власний розсуд. Це є кричущим порушенням конституційних прав людини на володіння та розпорядження своїм майном.

Як наслідок, 12 липня 2018 року та 16 липня 2018 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно були зареєстровані нові сфальсифіковані договори оренди наших земельних ділянок з ТОВ «Теофіпілка», за підписом теперішнього директора ТОВ «Теофіпілка» Бараном Андрієм Степановичем. Проте, ми з ними нічого не укладали і не підписували!!!! Наші підписи та згода на укладання є сфальсифіковані !!! Свавіллю Чайківського Івана Адамовича і Барана Андрія Степановича немає меж!!! Це люди, які не бояться БОГА, хоча ним прикриваються і за душею не мають нічого святого, лише ЖАГА до БАГАТСТВА та ГРОШЕЙ !!!!

Більше того, Чайківський Іван Адамович є керівником Аграрної партії України у Тернопільській області і, прикриваючись своєю політичною персоною,здійснює політичну наругу над селянами, на землі яких він зробив свої статки!!!

Невже заради цього ми боримось за справедливість у нашій країні??? Невже ради таких дій Івана Адамовича Чайківського та інших олігархічних кланів проливається кров на нашій землі??? Невже для цього створюються такі політичні партії, як Аграрна партія України, щоб бандитськими методами віджимати у людей останнє???

Одним із лозунгів Аграрної партії України і їх лідера Віталія Скоцика є: «Наше головне завдання – не дозволити аферистам вкрасти українську землю. Українська земля повинна належати виключно українській нації». А чим тоді займається він, керівник Аграрної партії України в Тернопільській області Іван Адамович Чайківський???

Дії очільника Аграрної партії України у Тернопільській області Івана Адамовича Чайківського є спекуляція у зв’язку з низьким рівнем обізнаності селян про ринок землі. Це є ніщо інше, як виключно лобізм своїх особистих інтересів під парасолькою «добрих намірів» покращення життя селян!!

Ця ситуація не може бути залишена без уваги, оскільки відкидає тінь на функціонування демократичної системи та утвердження верховенства права, тому, ми, жителі с. Олесино, с. Уритва, с. Геленків звертаємось до Васне стояти осторонь нашої нагальної проблеми і просимо виступити на нашу підтримку та захистити нас від свавілля Чайківського Івана Адамовича, як очільника Аграрної партії України в Тернопільській області та генерального директора компанії Агропродсервіс, а також, Барана Андрія Степановича, як керівника компанії Агропродсервіс.

Маємо на меті надати зазначеній проблемі вседержавного розголосу та об’єднати селян, які постраждали від подібних дій, що вчинялись та вчиняються ставлеником Голови Аграрної партії України Скоцика В.Є. в Тернопільській області Чайківським Іваном Адамовичем, а також інших ошуканих селян по всій Україні.

Просимо Вас відреагувати на ситуацію та вжити заходів щодо усунення наших порушених прав прибічниками Аграрної партії України.

Надіємось на Вашу підтримку, впевнені, що разом з Вамизможемо відстояти наші права на регіональному рівні і віримо, що на нашому прикладі покажемо усій Україні, що демократичній правовій антикорупційній Державі Україні – БУТИ!!!
17.07.2018 року Мельничок М.С.

Підписи жителів с. Олесино, с. Геленків, с. Уритва надаються на 3 сторінках

Звернення було підтримано на третьому засіданні дев’ятнадцятої сесії Козівської районної ради сьомого скликання 20липня2018 року.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Нещодавно опубліковане

У середині березня до співробітників Тернопільського районного управління поліції почали надходити повідомлення від жителів обласного центру про те, що невідома особа обливала речовиною, ймовірно, кислотою їхні автомобілі, припарковані в дворах житлових будинків...


Рубрика: , , Опубліковано: о 13:27


В Україні реабілітаційна допомога є безоплатною та покривається Програмою медичних гарантій...


Рубрика: , Опубліковано: о 13:04


У Чортківській центральній міській лікарні 69-річному пацієнту із Горішньої Вигнанки успішно імплантували в серце трикамерний кардіовертер-дефібрилятор...


Опубліковано: о 22:03


Прокурори Бережанської окружної прокуратури забезпечили виконання рішення суду щодо повернення у комунальну власність земельної ділянки та водного об’єкта вартістю 15 мільярдів гривень в межах гідрологічного заказника місцевого значення, що входить до складу території об’єктів смарагдової мережі Європи «Seretskyi»...


Рубрика: , Опубліковано: о 21:59


Служба відновлення проводить капітальний ремонт аварійного мосту між селами Плотича та Івачів-Долішній Тернопільського району...


Рубрика: , Опубліковано: о 10:56



Теми дня
29 Березня
26 Березня
25 Березня
24 Березня