П’ятниця, 14 грудня 2018
• Тернополянка Надія Бенькалович про те, як хвороба перевернула її ставлення до життя • «Сопілка привела до Тернополя, а тут я пізнав… Бога!» • У Тернополі відкрили сучасний офіс «Open Space» • Анатолій Гриценко і Віктор Чумак заявили про об’єднання • Сестра Василя Ломаченка — просто красуня! • Поштарський бунт • Блискавичний успіх Юлії Джими • Василь Ломаченко об’єднав титули • «Ставайте на коліна, бо я вас вб’ю!» • Володимир Колінець: «Буш агітував за збереження Союзу» • Самогубство через… субсидію • «Якби Віктор не стрибнув з балкона, він би згорів…» • Останні слова Стіва Джобса • «Впевнена, що зможу дати відсіч!» • На конкурс краси до Таїланду – 15-кілограмове «Дерево життя» • Президентство Тимошенко — шанс для нового початку та прогресивного розвитку країни • Збірна України зіграє проти Португалії і Сербії • Мер Тернополя публічно прозвітував за рік, що минає • У Тернополі репрезентували проект «Виклик долі»: про людей, які не здалися і стали прикладом для інших • «Мрія» попрощалася з боргами і знайшла нового інвестора
Тернопільський МакДональдз — сучасний ресторан з послугою МакДрайв

Опубліковано: 23 Травня о 14:25 628


Уже цього року Тернопіль буде мати свій МакДональдз! Всесвітньо відома компанія швидкими темпами зводить ресторан швидкого харчування на майдані Перемоги.


Як планується, орієнтовно на осінь він прийме перших відвідувачів. А наразі керівництво української філії представило аналогічний заклад нового типу, який вже функціонує у Києві.

Як і майбутній тернопільський ресторан, київський МакДональдз, що розміщений на Кільцевій дорозі неподалік Жулян, має послугу МакДрайв (для відвідувачів на автомобілях), працює за новим принципом касової зони та має термінали обслуговування і велику літню терасу.

У столичному ресторані постійний наплив відвідувачів, тож керівництво компанії сподівається на його популярність і у нашому місті. Тернопільський заклад зможе щоденно обслуговувати до двох тисяч відвідувачів. Загальна площа одноповерхової будівлі — 520 кв. м, і вона буде розрахована на 280 місць: 120 у залі та 160 на відкритій терасі.

— Ми надзвичайно раді розширити присутність МакДональдз в Україні, адже для нас важливо бути ближчими до наших відвідувачів, давати їм куштувати улюблені страви та відпочивати у чудовій атмосфері, — пояснив директор з розвитку та виробництва МакДональдз в Україні Віталій Стефурак.

МакДональдз, до речі, дуже ретельно підходить до місць відкриття нових ресторанів. Якщо не рахувати мегаполіс Львів, де відкрито вже п’ять ресторанів МакДональдз, то в інших містах Західної України таких закладів ще немає (крім Львова, найближчий до нас МакДональдз — аж у Житомирі), що надає Тернополю певну статусність і є беззаперечним позитивним сигналом для інших інвесторів.

Відкриття нового ресторану, до речі, дозволить створити у Тернополі близько сотні нових робочих місць. Як розповів Віталій Стефурак, найближчим часом компанія приступить до набору персоналу. Сподіваються, що їх пропозиції в першу чергу зацікавлять студентів, адже саме під них розроблено гнучкі графіки роботи. Працівники, до речі, при 40-годинній тижневій завантаженості зможуть розраховувати на середню зарплату 5-6 тисяч гривень у місяць.

Прилавок розділений на дві частини – для замовлення та для отримання страв.

Для тернопільських відвідувачів, безумовно, дуже вагомим фактором популярності МакДональдза стане послуга МакДрайв. Нині на столичному прикладі можна побачити, наскільки вона зручна — водій, навіть не виходячи з авта, у спеціальній зоні замовляє свої страви, потім під’їжджає і розраховується біля каси, а вже в наступному віконці забирає свої наїдки. Уся процедура займає близько 3-4 хвилин, а на спеціальній парковці можна спокійно перекусити і з новими силами продовжити поїздку.

Та й інші сучасні знахідки МакДональдза стануть у пригоді тернополянам. Новий принцип роботи касової зони (окремо розрахунок і отримання страв) та сучасні термінали для розрахунку — ще більше пришвидшать час отримання готових страв. А стильні й сучасні меблі та фірмовий інтер’єр додадуть походу в МакДональдз вишуканості та незабутності.

Про точні терміни відкриття тернопільського МакДональдза говорити ще зарано. Спочатку йшлося про дебют на День міста, але тепер обговорюють більш реальні дати і орієнтуються на середину осені. Отож, за кілька місяців тернополяни зможуть переконатися у стандартах якості страв та швидкості обслуговування працівників МакДональдза вже на власному досвіді.

Досвід майбутнього у тернопільському ресторані МакДональдз

– Новий принцип роботи касової зони. Прилавок буде розділений на дві частини – для замовлення та для отримання страв. Відтак відвідувачі, які очікують на замовлення, та відвідувачі, які роблять замовлення, не заважатимуть один одному.

– Експерт з гостинності. Його завдання – бути уважним до відвідувачів, помічати їх потреби та оперативно на них реагувати: допомогти розібратися з новими способами обслуговування в ресторані, допомогти родині у пошуку вільного столика, запропонувати меню шрифтом Брайля незрячому відвідувачу, допомогти іноземцю розібратися в меню, підказати клієнту, де можна підзарядити гаджет.

Термінали самообслуговування дозволять відвідувачам спокійно та без поспіху оглянути всі страви з меню в електронному форматі, зробити замовлення та оплатити його за допомогою картки чи готівкою на касі, а потім забрати страви у зоні видачі.

– Обслуговування за столиками – це революція в МакДональдзі, оскільки МакДональдз завжди був закладом самообслуговування. У МакДональдз з досвідом майбутнього відвідувач замовляє страви на касі, а потім чекає на замовлення за столиком. Співробітник ідентифікує відвідувача за допомогою спеціального пристрою та приносить страви.

– Новий принцип роботи кухні “Приготовано для тебе” дозволить відвідувачу додати чи забрати інгредієнти в бургерах на свій смак – додати до улюбленого Дабл Чізбургера ще один біфштекс чи замовити бургер Маестро з чотирма додатковими інгредієнтами.

МакДрайв.

Цікаво!

В усіх без винятку ресторанах МакДональдз під час реконструкції та будівництва втілюють сучасні енергоефективні рішення, що дозволяє значно заощадити використання енергоносіїв. Зокрема, у тернопільському Макдональдзі буде встановлено тепловий насос для підігріву води, що зменшує енергоспоживання, а для обігріву внутрішніх приміщень працюватиме рекуператор, який забезпечує енергоефективний обігрів узимку.


Джерело: НОВА Тернопільська газета
Позначки: ,

Перегляньте також:

Loading...
Нещодавно опубліковане

«Навіть від щоденної рутини, коли готуєш їсти, перевіряєш дітям уроки – отримуй задоволення ...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 10:00


Мандрівний музикант Владислав Козаченко з Миколаївщини охрестився у Тернополі і має тут хресних батьків...


Автор: Рубрика: , , Опубліковано: о 18:00


Ініціативи Міністерства юстиції працюють не на папері, а втілюються в життя...


Рубрика: , Опубліковано: о 17:00


Ми — партія «Громадянська позиція» і громадянський рух «Хвиля» — спільно підемо і на парламентські вибори, і на місцеві...


Рубрика: , , Опубліковано: о 16:00


Сестра Василя Ломаченка Анастасія Ломаченко молодша від брата на три роки...


Рубрика: , , Опубліковано: о 15:00



Теми дня
14 Грудня
13 Грудня
12 Грудня
Курс валют на портале banker.ua
banker.ua
Відео