Вівторок, 09 грудня 2025
• Під завалами загинула працівниця видавництва “Богдан” Ірина Чорненька • Чоловік на фронті, а дружина з сином рятувались від ракети в Тернополі • Від ракетного удару загинула працівниця Тернопільської ОВА • Страшні наслідки російської атаки на Тернопіль: 33 загиблих, 6 зниклих безвісти • Віталій і синочок Давидко загинули через російську атаку на Тернопіль • Росія вдарила по двох житлових будинках у Тернополі • Школярка з Тернополя стала лауреаткою премії імені Павла Тичини • Нападав на людей і грабував, а потім втік в Іспанію: судитимуть тернополянина • У ресторані “Пролісок” невідомі побили скло і пошкодили майно • Лялька-мотанка має глибоке коріння в українській культурі • На Шумщині виділили город у… зоологічному заказнику «Людвище» • Сила не має статі: тернопільська нацгвардійка розповіла про власний шлях у війську • Які громади на Тернопільщині найбільше допомагають захисникам? • У Кременці чоловік мало не загинув через удар дерев’яною балкою • Чорнобривці — на чай для захисників • Кардинал із Тернополя з українцями в Австралії здійняли гігантський прапор України • Олександр Вовкотеча із Підволочиська очолив Службу військового капеланства ЗСУ • У Бережанах пенсіонер вчадів через замикання настільної лампи • Священник із Вишнівецької громади розробив мобільний додаток для покаяння • Тернопільська «Посмішка» — серед найкращих на всеукраїнському фестивалі мистецтв
Грилеві ковбаски – гідна альтернатива шашлику, — запевняють у «Родинній ковбасці»

Автор: Опубліковано: 15 Червня о 14:27 639


Чи може бути щось краще, ніж зібратися із родиною чи друзями біля вогнища? Звісно, ні.


Тепла погода кличе на природу. Чимало українців на вихідні їдуть за місто. Одні — щоб покопирсатися на дачі, інші — відпочити в Карпатах чи просто на лісовій галявині за містом. Але ні в першому, ні в другому випадку без обіду на свіжому повітрі не обійтися. Як же зробити його не лише  смачним, а й без надмірного витрачання часу й зусиль?

Отже, що потрібно, щоб влаштувати пікнік? Ідеальний варіант —  спеціальний розкладний столик зі стільчиками, але якщо їх немає, то підійде килимок, скатертина, одноразовий чи спеціальний посуд, серветки, напої та їжа. Власне щодо їжі. Ми звикли, що найкращий варіант для пікніка — шашлик. Чому? Бо він смачний, ситний і процес його приготування пов’язаний із вогнищем. А чи може бути щось краще, ніж зібратися із родиною чи друзями біля вогнища? Звісно, ні.

Однак є в такому відпочинку певні мінуси. По-перше, готуючись до пікніка, треба заздалегідь  обрати “ правильне”  м’ясо. По-друге, слід знайти хороший рецепт для маринування. По-третє, потрібно замаринувати м’ясо бодай на кілька годин. Відтак спонтанного відпочинку зі смакуванням такого шашлику  точно не вийде. Зрештою, і це ще не всі турботи. Адже ніхто ніколи не впевнений, що шашлик вдасться на всі сто. То він не соковитий, а сухий, то навпаки – непросмажений. А так би хотілося, щоб усе було бездоганно! Як цього досягнути, ми розпитали експерта м’ясної галузі  «Родинної ковбаски».

Сьогодні є безліч варіантів, як спростити приготування шашлику, каже Василь Борис, заступник начальника ковбасного цеху ТзОВ «Барком» (ТМ «Родинна ковбаска»). Один з них — придбати готовий маринований шашлик. Такий спосіб  ідеальний як для спонтанного відпочинку, так і для добре спланованого, адже зекономить ваш час та  зусилля. Щоправда, купувати маринований шашлик раджу тільки у перевірених виробників, які відповідають за свій продукт власною репутацією. М’ясо для маринування обов’язково має бути свіженьким. Представники стихійної торгівлі цим правилом частенько нехтують. Тому – довіряйте перевіреним виробникам. У “Родинної ковбаски” — власне виробництво, власні ферми, відтак – власна м’ясна сировина. Якість свого продукту — гарантуємо.

Ще один полегшений варіант пікніка — грилеві ковбаски. Вони готуються значно швидше, ніж шашлик, і поласувати такою стравою можна навіть удома. Для прикладу, «Родинна ковбаска» пропонує понад 10 видів таких ковбасок. А з червня в нас у продажу з’явилась  новинка — ціла лінійка австрійських ковбасок для грилю: «Зальцбурзькі», «Віденські» та «Альпійські». Їх особливість у тому, що  усі вони виготовлені за правдивими австрійськими рецептами, які наші технологи привезли безпосередньо з Австрії. А для того, щоб передати автентичний смак виробу, в Україну доставили справжні австрійські спеції. Тому поласувати справжніми грилевими австрійськими ковбасками під час пікніка тепер можна і в Україні. І коштує це задоволення в рази дешевше, ніж у Європі. До речі, грилеві ковбаски австрійської лінії  дуже соковиті та смачні. Про це подбали технологи, які  працюють в компанії «Барком». Це підтверджують споживачі, які, спробувавши грилеві ковбаски, тепер беруть їх регулярно.

А взагалі ще раз підкреслю:  порада для хорошого пікніка — обирати продукцію лише у перевірених виробників, — додає Василь Борис. І немає значення, говоримо ми про шашлик чи грилеві ковбаски. Магазин, на відміну від стихійного ринку, несе відповідальність за те, що він продає. У такому разі виїзд на природу не зіпсують ані отруєння, ані неякісні продукти. Буде швидко й смачно. Власне, це те, чого хоче кожен, хто збирається на відпочинок.


Джерело: НОВА Тернопільська газета

Нещодавно опубліковане

Внаслідок жахливого ракетного удару по Тернополю 19 листопада, загинула працівниця видавництва "Богдан" Ірина Чорненька...


Рубрика: , Опубліковано: о 11:22


Трагічний ранок 19 листопада назавжди змінив життя родини Геляс у Тернополі...


Рубрика: , , Опубліковано: о 11:11


Галина Мацьків загинула під завалами зруйнованого російською ракетою будинку в Тернополі...


Рубрика: , , Опубліковано: о 9:00


22 листопада о 18:00 у Тернополі завершили пошуково-рятувальні роботи після масованого російського удару...


Рубрика: , , Опубліковано: о 20:16


Внаслідок ракетної атаки ворога на Тернопіль 19 листопада трагічно загинули Віталій Долиняк та його маленький син Давидко...


Рубрика: , , Опубліковано: о 11:52


Найпопулярніше цього тижня

Теми дня
23 Листопада
22 Листопада
19 Листопада
10 Листопада
24 Жовтня