Пропонуємо читачам «НОВОЇ…» приготувати просту, дуже смачну та водночас досить незвичну страву за рецептом відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка...
Опубліковано: о 14:00
Ексклюзивні рецепти від м’ясної ресторації Gulden...
Опубліковано: о 18:00
У м’ясній ресторації «Gulden» готують страви, з якими пов’язані легенди...
Автор: Мар’яна ЮХНО-ЛУЧКА • Опубліковано: о 15:00
Для приготування м'ясного рулету можна використовувати готовий м’ясний фарш...
Опубліковано: о 18:00
Короп, запечений у духовці, дуже простий і швидкий у приготуванні...
Опубліковано: о 17:00
Зверху потерти тістом з морозилки. Випікати 50 хв. при температурі 180 С...
Опубліковано: о 12:00
Масу викласти зверху на м’ясо, помідори і гриби. Запікати 40-45 хвилин при температурі до 190 градусів....
Опубліковано: о 18:00
Прикрасити збитими вершками (з цукровою пудрою та просіяним какао)...
Опубліковано: о 16:00
Подавати американський гарбузовий пиріг із корицею зі збитими вершками та духмяним чаєм...
Опубліковано: о 18:00
Запікати 40 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати страву в гарбузі...
Опубліковано: о 16:00
Залишити охолонути в духовці. Перед подачею посипати цукровою пудрою...
Опубліковано: о 18:00
На охолоджений сирник викласти кокосовий крем, зверху акуратно залити помадкою...
Опубліковано: о 18:00
Змішати пудинг і киплячий сироп та зварити крем, постійно помішуючи...
Опубліковано: о 18:00
Дуже красиве і ніжне на смак печиво сподобається і дітям, і дорослим. Для його приготування потрібні прості інгредієнти і зовсім небагато часу...
Опубліковано: о 12:00
Порізати куряче філе на невеликі шматочки, підсолити і посмажити до готовності на олії...
Опубліковано: о 18:00