Рецепти до свята від тернопільської кулінарки Марічки Городецької...
Опубліковано: о 14:00
Три пісні рецепти від Євгена Клопотенка...
Опубліковано: о 16:00
«Мушу вам зізнатися, я дуже полюбив броколі, – каже відомий український кухар Євген Клопотенко...
Опубліковано: о 16:00
«Індича гомілка – ідеальний варіант для святкового столу. А найголовніше, що готувати її дуже легко – просто обсмажуємо і допікаємо в духовці...
Опубліковано: о 16:00
«Можливо, цей рецепт видасться вам занадто складним, але запевняю вас: шоколадний брауні – це один із найпростіших десертів, які тільки можна уявити, – переконаний відомий український кулінар Євген Клопотенко...
Опубліковано: о 12:00
«Ароматна печеня зі свинячими реберцями – ідеальний варіант для смачного обіду...
Опубліковано: о 16:00
Щоб я нового не придумував, але звичайна закуска з маринованого оселедця – перевірений варіант для будь-якого столу, – переконаний відомий український кухар Євген Клопотенко...
Опубліковано: о 16:00
Італійська поркета з українським відтінком. Жодне святкування не обходиться в Італії без цієї смакоти...
Опубліковано: о 16:00
Холодець або заливне – ще одна святкова зимова страва, що не поступається за популярністю салату «Олів’є»...
Опубліковано: о 18:00
Без цього салату, мабуть, не обходиться жоден Новий рік...
Опубліковано: о 17:00
Для фрикадельок: 600 г телячого фаршу, 1 яйце,1 склянка мелених волоських горіхів, 3 ст. ложки висівок, січена зеленина (кріп, петрушка), сіль, перець, лимон, журавлина. Для соусу: журавлина, пів склянки червоного вина, цукор...
Опубліковано: о 18:00
Подавати кнедлики з грибним рагу, посипавши зеленню петрушки...
Опубліковано: о 16:00
Готовий бограч прикрасити перчиком чилі...
Опубліковано: о 16:00
350 г м’якоті гарбуза, 280 г борошна, 130 г цукру, 180 мл молока, 3 яйця, 100 г вершкового масла, 1 ст. л. розпушувача, 0,5-1 ч. л. меленої кориці, 0,5 ч. л. солі...
Опубліковано: о 16:00