Якщо вони приготовлені з твердих сортів пшениці, то це цілком дієтична страва...
Опубліковано: о 10:20
Готуючи страви зі спаржі, пам’ятайте найголовніше: спаржа – такий ніжний і смачний продукт, що йому не треба ні багато додаткових інгредієнтів, ні тривалої теплової обробки. Мінімалізм – це ключовий аспект у приготуванні зеленої спаржі....
Опубліковано: о 8:55
Масло зі щавлем ідеально підходить для бутерброда зі свіжим хлібом або як додаток до смаженої риби чи м’яса...
Опубліковано: о 9:11
Щоб організм людини міг протистояти інфекції, в раціоні мають бути присутні певні продукти, що містять дуже важливий мінерал...
Опубліковано: о 18:41
Рецепти до свята від тернопільської кулінарки Марічки Городецької...
Опубліковано: о 14:00
Свіжий імбир містить більше десятка антивірусних компонентів, перешкоджає проникненню інфекції в організм, тому надзвичайно корисний для зміцнення імунітету...
Опубліковано: о 15:00
Три пісні рецепти від Євгена Клопотенка...
Опубліковано: о 16:00
«Мушу вам зізнатися, я дуже полюбив броколі, – каже відомий український кухар Євген Клопотенко...
Опубліковано: о 16:00
«Індича гомілка – ідеальний варіант для святкового столу. А найголовніше, що готувати її дуже легко – просто обсмажуємо і допікаємо в духовці...
Опубліковано: о 16:00
«Можливо, цей рецепт видасться вам занадто складним, але запевняю вас: шоколадний брауні – це один із найпростіших десертів, які тільки можна уявити, – переконаний відомий український кулінар Євген Клопотенко...
Опубліковано: о 12:00