Середа, 02 квітня 2025
• 100-літній ювілей святкує колишній директор маслосирзаводу з Тернопільщини • “Соборність нині доводиться затверджувати в “гарячих” точках”, – захисник Денис Лучка • “Свою історію пишемо кров’ю по святій землі”, — єпископ Володимир Фірман • Сім’я з п’ятьма дітьми на Тернопільщині жила взимку в халабуді • На подвір’ї дитсадка в Тернополі виявили гранату • “Роботодавець” із Кременця займався торгівлею людьми • Загинув у російському полоні. На Тернопільщині вшанують пам’ять Павла Дмитраша • Командир взводу нараховував підлеглому «бойові» за ремонт будинку своєї доньки • Аварія на Бучаччині: зіткнулися три автомобілі • На Тернопільщині встановили понад 600 кнопок «Терміновий виклик поліції» • Товк молотком знайомого… Тернопільські правоохоронці затримали нападника • Три роки без справжньої зими: як змінився клімат в Україні • “Пташки” з Тернополя знищують ворогів на фронті (ВІДЕО) • Трагедія в Кременці: бус придавив водія… • До війни займався дезінфекцією, а нині – розвідник. Розповідь про воїна з Тернополя • У Великій Березовиці створили спільноту родин зниклих безвісти воїнів • У Тернополі засуджено начальника російської катівні, в якій утримували полонених захисників Азовсталі • Двом працівникам одного із районних ТЦК та СП Тернопільщини інкримінують корупційні та насильницькі злочини • Погано зафіксував домкрат і автомобіль придавив чоловіка з Тернопільщини • У Тернополі пограбували приміщення благодійного фонду
Рубрика: Кухня
21 Червня

Що можна приготувати з сиру?...


Опубліковано: о 9:00

14 Червня

Якщо вони приготовлені з твердих сортів пшениці, то це цілком дієтична страва...


Опубліковано: о 10:20

31 Травня

Готуючи страви зі спаржі, пам’ятайте найголовніше: спаржа – такий ніжний і смачний продукт, що йому не треба ні багато додаткових інгредієнтів, ні тривалої теплової обробки. Мінімалізм – це ключовий аспект у приготуванні зеленої спаржі....


Опубліковано: о 8:55

24 Травня

Приготуйте для своїх рідних!...


Опубліковано: о 15:00

17 Травня

Масло зі щавлем ідеально підходить для бутерброда зі свіжим хлібом або як додаток до смаженої риби чи м’яса...


Опубліковано: о 9:11

10 Травня

Приготуйте у вихідні для своїх рідних...


Опубліковано: о 10:00

7 Травня

Щоб організм людини міг протистояти інфекції, в раціоні мають бути присутні певні продукти, що містять дуже важливий мінерал...


Опубліковано: о 18:41

3 Травня

Це щось неймовірно смачне!...


Опубліковано: о 9:01

16 Квітня

Рецепти до свята від тернопільської кулінарки Марічки Городецької...


Опубліковано: о 14:00

29 Березня

Свіжий імбир містить більше десятка антивірусних компонентів, перешкоджає проникненню інфекції в організм, тому надзвичайно корисний для зміцнення імунітету...


Опубліковано: о 15:00

23 Березня

Він перемагає віруси!...


Опубліковано: о 16:00

10 Березня

Три пісні рецепти від Євгена Клопотенка...


Опубліковано: о 16:00

3 Березня

«Мушу вам зізнатися, я дуже полюбив броколі, – каже відомий український кухар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 16:00

25 Лютого

«Індича гомілка – ідеальний варіант для святкового столу. А найголовніше, що готувати її дуже легко – просто обсмажуємо і допікаємо в духовці...


Опубліковано: о 16:00

13 Лютого

«Можливо, цей рецепт видасться вам занадто складним, але запевняю вас: шоколадний брауні – це один із найпростіших десертів, які тільки можна уявити, – переконаний відомий український кулінар Євген Клопотенко...


Опубліковано: о 12:00

Теми дня
27 Лютого
25 Лютого
21 Лютого
20 Лютого
19 Лютого
18 Лютого