Хто така Леонтина Лучаківська? Леонтина Лучаківська (1858–1935) — авторка першої україномовної кулінарної книги-бестселера «Домашна кухня. Як варити і печи» (1910)...
Опубліковано: о 9:00
Холодець або заливне – ще одна святкова зимова страва, що не поступається за популярністю салату «Олів’є»...
Опубліковано: о 18:00
З настанням холодів ми, звісно, хочемо зігрітися, а натомість починаємо… більше їсти. Бо гріємося чаєм, а до чаю щоразу – тістечка та канапки з ковбаскою...
Опубліковано: о 10:00
Ягода чорної смородини — це справжня «вітамінна бомба» для людського організму. У її складі величезна кількість вітамінів С, В1, РР, а також ціла низка корисних мікроелементів і мінералів...
Опубліковано: о 18:00
Шпинат посідає перше місце серед зелених листкових овочів за здатністю запобігати онкологічним захворюванням...
Опубліковано: о 16:00
Пані Людмила Лиховид — волинянка, мешкає у Ковелі. Колись у Тернополі, який їй дуже подобається, особливо наш став, вона бувала частіше: приїжджала до брата, нині, на жаль, уже покійного...
Опубліковано: о 18:00
Якщо ви втомилися від великодніх приготувань, та все ж хочете потішити рідних чи гостей смачною домашньою випічкою, радимо вам на Провідну неділю спекти «Кучерявого хлопчика» — більш простого у приготуванні й смачного пляцка складно знайти...
Опубліковано: о 18:00
Рецепти від пані Стефи («в миру» — Маріанна Душар) вже навіть смачно читати. Тож закономірно, що її сторінка у Фейсбуці та блог мають багато шанувальників...
Опубліковано: о 10:47
Олег Ущенко — франківський режисер, письменник та колекціонер рецептів з усього світу...
Опубліковано: о 10:22