Гарбуз запечений за турецьким рецептом з егейської кухні. Такий гарбуз добре подавати з йогуртово-часниковим соусом. Запечений гарбуз — відмінний гарнір для птиці та риби...
Опубліковано: о 16:00
Цю страву сміливо можна назвати святковою...
Опубліковано: о 16:00
Дуже ефектна і не менш смачна страва. Рецепт м’яса з гарбузом в духовці нескладний...
Опубліковано: о 16:00
3 солодкі яблука, 3 груші, 2 яйця, 125 мл молока, 2 ст. л. оливкової олії, 4-5 ст. л. ванільного цукру, 150 г борошна, 1 ст. л. цукру, 1 пакетик розпушувача, дрібка солі, жменя очищених лісових горіхів...
Опубліковано: о 16:00
Такий медок з «доповненнями» неймовірно смакує для домашнього вжитку і чудово пасує у подарунок близьким та друзям...
Опубліковано: о 11:00
– Це мій улюблений і найпростіший рецепт коржиків з медом і маком...
Опубліковано: о 11:00
арізати печериці половинками, куряче філе — невеликими подовгастими шматочками, цибулю — півкільцями, квасолю — шматками...
Опубліковано: о 14:00
Випікати близько 10 хвилин при температурі 180 градусів...
Опубліковано: о 16:00
Для тіста окремо змішати суху і рідку частини...
Опубліковано: о 18:00
4 курячих філе (бажано зі шкірою), 1 ст.л. оливкової олії, 2 ст.л. коричневого цукру, 4 персики, 600 мл мускатного або солодкого білого вина, 125 мл курячого бульйону, 2 стручки ванілі, сіль до смаку...
Опубліковано: о 18:00
Здається, впродовж свят ви вже перепробували всілякі м’ясні страви і вас нічим не здивувати? А ось і не всі...
Опубліковано: о 18:00
Салат яскравий, смачний, ситний. Рекомендуємо використовувати саме цибулю-порей, вона надає салату цікавого смаку...
Опубліковано: о 18:00
З «НОВОЮ…» Ірина Ридзай поділилася ексклюзивними рецептами солодкої випічки...
Автор: Оля САГАЛЬ • Опубліковано: о 12:00